De SEO-cursussen voor ondernemers

SEO is geen rocket science, je moet alleen weten hoe je het aanpakt. Met de SEO-cursussen van De SEO-School leer je op een hele praktische en laagdrempelige manier hoe zoekmachineoptimalisatie werkt.

Bij De SEO-School vind je een cursus voor ieder niveau. SEO voor Beginners is er voor de ondernemer die op een makkelijke en leuke manier wil ontdekken hoe SEO werkt. Het is de perfecte eerste kennismaking met zoekmachineoptimalisatie! 

SEO in Business is er voor de ondernemer die op een praktische en laagdrempelige manier wil leren hoe zij zelf haar bedrijf laat groeien met behulp van SEO. Er is veel ruimte voor vragen, alles wordt op een overzichtelijke manier uitgelegd en je denkt op een strategische manier na over hoe jij jouw website wil laten scoren in Google. 

SEO Next Level is de meest uitgebreide en exclusieve cursus van De SEO-School. Deze is speciaal voor de professional die al het een en ander weet van SEO en haar kennis verder wil uitbreiden en voor de ondernemer die echt alles wil leren over SEO. SEO Next Level gaat de diepte in, pakt alle facetten van SEO mee en bevat daarnaast 1:1 en groepscoaching. 

Verdiepende cursussen

Naast de complete cursussen biedt De SEO-School ook een aantal verdiepende cursussen aan. Deze zijn gericht op specifieke onderwerpen, zodat je daar nog meer over kunt leren. 

Is jouw kennis over SEO nog niet goed genoeg om je eigen website goed te laten scoren in Google? Dan adviseren wij je om sowieso eerst een van de complete cursussen te volgen. 

Jouw ideale klant googelt ook

Wist je dat je meerdere ideale klanten voor Google kan hebben? En dat het het helder hebben van deze doelgroepen heel belangrijk is voor een succesvolle SEO-strategie? In dit invulwerkboekboek duik je in het vinden van jouw ideale klant voor SEO en leer je hoe deze zoekt in Google. 

Zoektermen-Succes-Header--1024x576

Zoektermen Succes

De juiste zoektermen vinden kan ontzettend lastig zijn. Welke zoektermen gebruikt jouw ideale klant? En hoe kies je zoektermen die jou ook omzet opleveren en niet alleen maar bezoekers? In de cursus Zoektermen Succes ga je daarmee aan de slag 

SEO & Sales

Bezoekers op je website zijn geweldig, maar ze moeten je natuurlijk ook conversie opleveren. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de videotraining SEO & Sales. We gaan aan de slag met de conversie do’s en dont’s en je leert hoe je een goede salespage schrijft. 

Waarom een SEO-cursus volgen? 

Als jij jouw bedrijf of blog vindbaar wil maken in Google, heb je SEO nodig. Deze spelregels bepalen nu eenmaal wie er bovenaan in de zoekresultaten staat en wie totaal niet gevonden wordt. Pas jij helemaal geen SEO toe op je website? Dan ben je dus onvindbaar en loop je heel veel bezoekers, en wellicht ook klanten, mis. 

Het is een mogelijkheid om SEO uit te besteden. Je hebt dan geen omkijken naar de vindbaarheid van jouw website, want dit wordt overgenomen door een ander bedrijf. Heel handig, maar het maakt je ook heel afhankelijk. Wanneer je een SEO-cursus volgt en leert hoe je het toepast op je website, heb je zelf de touwtjes in handen. Je weet precies hoe het er aan toe gaat op je website en aan welke knoppen je moet draaien om goed gevonden te worden door jouw ideale klant. 

Daarnaast kan je zelf de strategie bepalen. Heb je een nieuwe dienst of product? Dan weet je precies hoe je het zoektermenonderzoek moet uitvoeren en daar goede teksten bij schrijft. Omdat je dit na het volgen van een SEO-cursus vanzelf helemaal onder de knie krijgt, kost het je weinig tijd en moeite. Het levert je vooral ontzettend veel op! Denk hierbij niet alleen maar aan bezoekers, maar ook aan klanten. 

Kijk snel welke SEO-cursus het beste bij jouw wensen aansluit. Heb je hier vragen over? Dan kan je ons altijd een bericht sturen