fbpx

Het SEO-cursus aanbod
van De SEO-School

SEO is geen rocket science, je moet alleen weten hoe je het aanpakt. Met de SEO-cursussen van De SEO-School leer je op een hele praktische en laagdrempelige manier hoe zoekmachineoptimalisatie werkt.

Binnen ons aanbod vind je cursussen voor ieder niveau. Ben jij nog helemaal nieuw op het gebied van SEO? Dan is SEO Start voor jou het perfecte begin. Draai je al wat langer mee en wil je echt alles leren? Daar past SEO Next Level heel goed bij. Ook vind je bij De SEO-Scool een aantal SEO-cursussen die ingaan op een specifiek onderwerp van SEO. Dit is voor de ondernemers die op zoek zijn naar meer verdieping. 

SEO-training Next Level De SEO-School

SEO Start

Wil jij zelf de kennis in huis hebben om jouw website goed vindbaar te maken in Google? SEO Start leert je alles over de basis van zoekmachineoptimalisatie en net dat beetje extra. Je krijgt niet alleen de theorie onder de knie, maar ontdekt ook hoe je dat omzet in praktische daden. Deze cursus is speciaal voor ondernemers die nog weinig SEO-kennis hebben. 

Jouw ideale klant googelt ook

Wist je dat je meerdere ideale klanten voor Google kan hebben? En dat het het helder hebben van deze doelgroepen heel belangrijk is voor een succesvolle SEO-strategie? In dit invulwerkboekboek duik je in het vinden van jouw ideale klant voor SEO en leer je hoe deze zoekt in Google. 

Zoektermen-Succes-Header--1024x576

Zoektermen Succes

De juiste zoektermen vinden kan ontzettend lastig zijn. Welke zoektermen gebruikt jouw ideale klant? En hoe kies je zoektermen die jou ook omzet opleveren en niet alleen maar bezoekers? In de cursus Zoektermen Succes ga je daarmee aan de slag 

SEO & Sales

Bezoekers op je website zijn geweldig, maar ze moeten je natuurlijk ook conversie opleveren. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de videotraining SEO & Sales. We gaan aan de slag met de conversie do’s en dont’s en je leert hoe je een goede salespage schrijft. 

SEO-training Start De SEO-School

SEO Next Level

Neem jij geen genoegen met een website die alleen SEO-proof is en wil jij echt voor Next Level gaan? In SEO Next Level zet je het fundament goed neer, weet je hoe je het in de praktijk brengt en kan je het ook toepassen op de website van jouw klanten. Geen SEO-onderwerp blijft onbesproken en door de 1:1 begeleiding kan je alles uit het programma halen.

Waarom een SEO-cursus volgen? 

Als jij jouw bedrijf of blog vindbaar wil maken in Google, heb je SEO nodig. Deze spelregels bepalen nu eenmaal wie er bovenaan in de zoekresultaten staat en wie totaal niet gevonden wordt. Pas jij helemaal geen SEO toe op je website? Dan ben je dus onvindbaar en loop je heel veel bezoekers, en wellicht ook klanten, mis. 

Het is een mogelijkheid om SEO uit te besteden. Je hebt dan geen omkijken naar de vindbaarheid van jouw website, want dit wordt overgenomen door een ander bedrijf. Heel handig, maar het maakt je ook heel afhankelijk. Wanneer je een SEO-cursus volgt en leert hoe je het toepast op je website, heb je zelf de touwtjes in handen. Je weet precies hoe het er aan toe gaat op je website en aan welke knoppen je moet draaien om goed gevonden te worden door jouw ideale klant. 

Daarnaast kan je zelf de strategie bepalen. Heb je een nieuwe dienst of product? Dan weet je precies hoe je het zoektermenonderzoek moet uitvoeren en daar goede teksten bij schrijft. Omdat je dit na het volgen van een SEO-cursus vanzelf helemaal onder de knie krijgt, kost het je weinig tijd en moeite. Het levert je vooral ontzettend veel op! Denk hierbij niet alleen maar aan bezoekers, maar ook aan klanten. 

Kijk snel welke SEO-cursus het beste bij jouw wensen aansluit. Heb je hier vragen over? Dan kan je ons altijd een bericht sturen