De beste eerste kennismaking die je met SEO kan hebben

Jij hebt helemaal geen zin in moeilijk gedoe en een lange zoektocht naar wat werkt en wat niet. Wat jij wil, is een perfecte eerste kennismaking met SEO. Jij wil op een makkelijke en overzichtelijke manier leren wat SEO is, hoe je daarmee je website beter vindbaar maakt èn of het iets voor jou als ondernemer of blogger is. 

Dat SEO de manier is om meer bezoekers te krijgen, hoeven we jou niet te vertellen. Jij weet echt wel dat een goede positie in Google ervoor zorgt dat je beter opvalt. Maar hoe je dat voor elkaar krijgt, is jou totaal niet duidelijk. Hoe fijn is het dan om op je gemak kennis te maken met SEO en de basis te leren, zodat jij zelf aan de slag kan gaan! 

seo cursus voor beginners
SEO cursus review

Iedere keer weer dit, zo irritant...

Na de perfecte eerste kennismaking met SEO

Review de SEO-School
simpel seo challenge - gratis challenge

SEO voor beginners

De basis van SEO leren zonder moeilijk gedoe en ingewikkelde termen

Je begrijpt hoe SEO werkt en kan het zelf toepassen
Je weet waar jouw ideale klant op zoekt en hoe je deze zoektermen vindt
SEO-teksten schud je zo uit je mouw waardoor je steeds beter vindbaar bent
Je schrikt niet langer van SEO, maar vind het zelfs leuk!

Zo ziet SEO voor Beginners eruit:

Wat is SEO?

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De cursus begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Jouw ideale klant voor Google

SEO is een briljante manier van marketing om direct contact te maken met jouw ideale klant. In deze module leer je hoe je die klant bereikt.

Zoektermen

Wat zijn zoektermen? Hoe kies je zoektermen waarmee je jouw doel bereikt? En wat voor verschillende zoektermen zijn er allemaal? In deze module leer je het.

Content met je content

Welke tekst je ook schrijft, het is belangrijk dat het doel helder is. In deze module leer je hoe je steengoede teksten schrijft die succesvol zijn.

BONUS: De cijfers begrijpen en lezen

Meten is weten, zo werkt het bij SEO ook. Daarom is het ook heel belangrijk dat jij Google Analytics en Search Console begrijpt, weet hoe je het toepast en wat je ermee kan.

review SEO Start

De investering

SEO voor Beginners

De perfecte eerste kennismaking met SEO
100ex btw
  • Maak op een makkelijke manier kennis met SEO
  • Leer hoe jij, helemaal zelf, jouw website goed vindbaar kan maken in Google
  • Zonder stress aan de slag met jouw website omdat je precies weet wat je aan het doen bent
  • 6 maanden toegang tot de online-leeromgeving

De veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Je kan in twee termijnen betalen. Na de eerste betaling wordt de volgende betaling automatisch afgeschreven, daar hoef je niets voor te doen. 

Ik weet nog helemaal niets van Seo

Dan is SEO voor Beginners echt PERFECT voor jou! Maak kennis met SEO en leer hoe jij jouw website goed vindbaar maakt in Google. 

Ik weet al iets van SEO, dus ik twijfel

Dan zijn er cursussen die beter bij jou passen, zoals SEO in Business. SEO voor Beginners is echt voor de ondernemer die nog niet eerder iets met SEO heeft gedaan. 

Ik vind online een cursus volgen lastig...

Online een cursus volgen vraagt inderdaad flink wat discipline en planning. SEO is een kwestie van doen, dus je moet er wel mee aan de slag. 

Heb ik ook toegang tot de community?

Als je SEO voor Beginners volgt, heb je geen toegang tot de community. Die vind je wel bij SEO in Business en SEO Next Level.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt 6 maanden toegang tot SEO voor Beginners. Ruim de tijd dus om alles onder de knie te krijgen en ermee aan de slag te gaan.