Maak van jouw gratis weggever een knallend succes

 en ga van af en toe een aanmelding naar dagelijkse downloads

We steken allemaal enorm veel tijd en moeite in (het bedenken van) een gratis weggever, maar vergeten vervolgens dat de doelgroep die dan ook moet kunnen vinden. Superzonde, want daardoor loop je enorm veel potentiële klanten en dus ook omzet mis.

Dat kan zoveel beter! Door te leren hoe je jouw gratis weggever kneitergoed vindbaar maakt, verander jij die sporadische aanmeldingen naar vrijwel dagelijkse downloads.

Iedereen heeft een gratis weggever...

Cursus gratis weggever SEO

Dat klopt. En dat is niet zonder reden. Het hebben van een succesvolle gratis weggever is namelijk fantastisch, en wel om deze redenen. Het zorgt ervoor dat:

Maar dan is het wel belangrijk dat jouw gratis weggever goed vindbaar is, anders heb je er helemaal niets aan… 

 

In SEO Lead Lab leer jij overzichtelijk, laagdrempelig èn snel hoe jij jouw gratis weggever kneitergoed vindbaar maakt in Google, zodat jouw doelgroep niet meer om jou heen kan. 

Ik ben Gabriëlla van Rosmalen, eigenaar van De SEO-School en zeer ervaren SEO-specialist. Ik leer jou hoe jij, helemaal zelf, van jouw gratis weggever een enorm succes gaat maken. 

Als SEO-coach heb ik al meer dan 1500 SEO-cursussen verkocht en heb ik ervoor gezorgd dat de gratis weggevers van De SEO-School dagelijks worden aangevraagd. Op dit moment nemen meer dan 100 ondernemers actief deel aan een van onze programma’s en zijn de resultaten fantastisch. 

Mijn grootste missie is om jou, als onderneemster, te laten zien dat jij prima in staat bent om jouw bedrijf goed vindbaar te maken in Google. Mijn jarenlange kennis en ervaring heb ik op een hoop gegooid en verwerkt tot een geweldige cursus. 

Zo kan jij overzichtelijk, laagdrempelig en snel alles leren wat je nodig hebt, zonder overwhelmed te raken en af te haken. 

En dat begint bij SEO Lead Lab. 

De kracht van SEO - De SEO-School

Na SEO Lead Lab kan jij dit:

En deze problemen gaan we tackelen

Probleem 1: ik heb wel een een gratis weggever, maar ik krijg alleen aanmeldingen als ik hem promoot op Instagram. 

Dat komt omdat hij waarschijnlijk amper vindbaar is in Google. Sterker nog, de kans is groot dat jouw hele bedrijf nog wel wat extra spotlight in de zoekmachine kan gebruiken. In SEO Lead Lab pak je dat probleem direct bij de wortel aan en lossen we het gaandeweg de cursus meteen op. 

Probleem 2: ik heb al zoveel tijd en moeite in mijn gratis weggever gestoken, allemaal zonder resultaat. Is deze extra investering het nog wel waard? 

Dit wordt juist de kers op de taart. Superbalen dat jouw gratis weggever nu niet doet wat jij had gehoopt, maar dat betekent niet dat hij slecht is. Jouw doelgroep weet alleen nog niet dat hij bestaat en een goede SEO-strategie gaat dit probleem tackelen. 

Probleem 3: ik heb nog geen gratis weggever en weet ook niet goed waar mijn doelgroep op zit te wachten.  

In SEO Lead Lab ga je eerst aan de slag met wat een gratis weggever precies is, welke past bij jouw ideale klant en waar hij aan moet voldoen. Heb je nog geen gratis weggever? Dan krijg je tijdens de eerste module direct de kans om deze vorm te geven en goed neer te zitten. 

Probleem 4: ik ben helemaal niet goed met tekst, dan ga ik hier toch niet aan beginnen! 

We zijn niet allemaal geboren tekstschrijvers en geloof me, om goed vindbaar te zijn in Google heb je dat ook helemaal niet nodig. Waar het echt om draait is inhoud, schrijven over onderwerpen waar jouw doelgroep geïnteresseerd in is en een goede opbouw. Dat leer je allemaal in SEO Lead Lab, dus ‘niet goed met tekst’ kan je uit je hoofd zetten. 

Probleem 5: ik ben superslecht met techniek en loop al vast als ik een technische term tegenkom. 

Mijn allergrootste kracht is dat ik, op het oog, ingewikkelde dingen heel simpel en duidelijk kan uitleggen. In SEO Lead Lab vind je dan ook geen enkele moeilijke term, want dat is helemaal niet nodig om SEO te begrijpen. Alles gebeurt stap voor stap en zo laagdrempelig mogelijk. Uiteraard dat allemaal zonder dat je het idee hebt dat je een kleutertje bent die door haar juf streng wordt toegesproken. 

Een opsomming van wat je allemaal krijgt

SEO Lead Lab

Van af en toe een aanmelding naar dagelijkse downloads
199ex btw
  • Meer dan 3 uur aan video's met kennis die je direct kunt toepassen
  • Gratis toegang tot de Community Week ter waarde van € 149,-
  • 6 maanden lang toegang tot alle content
  • De unieke kans om makkelijk door te stromen naar meer SEO-kennis