fbpx

SEO laat jouw business groeien

Wat klinkt dat als muziek in de oren: een groeiende business en dat met behulp van een marketingtechniek die het werk voor jou doet! En terwijl je dat denkt, voel je meteen dat dit niet voor jouw bedrijf is weggelegd. Je weet immers niet of amper hoe SEO nou precies werkt, laat staan dat je het strategisch kan inzetten. Natuurlijk wil je meer bezoekers en omzet, bekend staan om je kennis en jouw doelgroep helpen, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Jouw ideale klant weet je gewoon niet te vinden. 

Correctie: jouw ideale klant weet je nu nog niet te vinden. Want als jij klaar bent met de laagdrempelige en uitgebreide SEO in Business cursus weten ze dat wel. 

Leer hoe jij SEO strategisch in kan zetten om jouw bedrijf te laten groeien en bereik met het grootste gemak jouw doelen. 

Hier loop jij voortdurend tegenaan

Dit levert
SEO in Business jou op

SEO in Business

De duidelijke en uitgebreide SEO-cursus die ondernemers leert hoe zij SEO strategisch kunnen inzetten

Je weet zelf hoe je jouw website kan laten scoren in Google
SEO wordt een vast en moeiteloos onderdeel van de marketing voor jouw bedrijf
Je leert hoe je jouw bedrijf nummer 1 kan maken voor jouw doelgroep
SEO inzetten als middel om meer omzet te krijgen? Jij weet hoe dat moet

Wat heb jij nodig om jouw business te laten groeien met SEO?

Laten we beginnen met een flinke dosis kennis. Je werkt nu maar op halve kracht en dat is doodzonde van je tijd. In SEO in Business leer jij hoe je jouw bedrijf laat groeien met behulp van zoekmachineoptimalisatie. Strategisch, maar duidelijk. Doelgericht en effectief, maar ook uitgebreid. Met alle ruimte om vragen te stellen, te sparren, jouw problemen uit te (laten) zoeken en feedback te vragen. 

Zo ziet SEO in Business eruit:

Wat is SEO?

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De cursus begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Jouw ideale klant voor Google

SEO is een briljante manier van marketing om direct contact te maken met jouw ideale klant. In deze module leer je hoe je die klant bereikt.

Zoektermen

Wat zijn zoektermen? Hoe kies je zoektermen waarmee je jouw doel bereikt? En wat voor verschillende zoektermen zijn er allemaal? In deze module leer je het.

Content met je content

Welke tekst je ook schrijft, het is belangrijk dat het doel helder is. In deze module leer je hoe je steengoede teksten schrijft die succesvol zijn.

Succesplan voor jouw business

In vijf hele overzichtelijke stappen schrijf je een succesplan voor jouw website die je keer op keer kan inzetten.

De cijfers van jouw website analyseren

Meten is weten, zo werkt het bij SEO ook. Daarom is het ook heel belangrijk dat jij Google Analytics en Search Console begrijpt, weet hoe je het toepast en wat je ermee kan.

Bonus 1: SEO voor bloggers

Hoe meer bezoekers een blog trekt, hoe succesvoller hij over het algemeen is. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En ook belangrijk: hoe trek je de juiste bezoekers aan?

Bonus 2: SEO voor coaches

Waar moet je op letten als je een coach of andere dienstverlenende ondernemer bent? Welke tactiek is het meest succesvol en hoe pas je het toe?

Bonus 3: SEO voor webshops

Een diensten-website vindbaar maken vraagt weer een andere aanpak dan een webshop. Welke stappen zijn belangrijk en wat moet je sowieso doen?

Bonus 4: Snippets

Featured en Rich snippets zijn een prachtige aanvulling voor jouw website. In deze bonusmodule leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

De investering

SEO in Business

Zet SEO strategisch in om jouw bedrijf te laten groeien
719 ex btw
  • Een uitgebreide èn laagdrempelige cursus die gegarandeerd up to date is
  • 12 maanden toegang tot de online-leeromgeving
  • 12 maanden toegang tot de community met onnoemlijk veel kennis en inspiratie
  • Alle ruimte om jouw vragen te stellen, ook als je even niet weet hoe het verder moet
  • Twee keer per maand de kans om feedback te vragen op jouw teksten
  • Twee keer per maand groepscoaching
  • Vier kneiterwaardevolle bonussen om jouw website nog beter te positioneren