SEO laat jouw business groeien

Een website die continu nieuwe bezoekers aantrekt en ook geld in het laatje brengt als je niet aan het werk bent. Hoe goed klinkt dat? Het klinkt zelfs fantastisch, maar jij hebt meteen het gevoel dat dit niet voor jouw bedrijf is weggelegd. Je weet immers niet of amper hoe SEO werkt. Laat staan dat het je geld oplevert. Natuurlijk wil je meer bezoekers en omzet, bekend staan om je kennis en mensen helpen, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Jouw ideale klant weet je niet eens te vinden. 

Correctie: jouw ideale klant weet je nu nog niet te vinden. Als jij klaar bent met de laagdrempelige en praktische SEO in Business cursus kunnen ze simpelweg niet meer om je heen in Google! 

review De SEO-School - resultaten
Reviews curussen De SEO-School

Hier loop jij steeds tegenaan

En zo ziet het er over 6 maanden uit als jij ja zegt tegen SEO in Business

simpel seo challenge - gratis challenge

SEO in Business

De duidelijke en uitgebreide SEO-cursus voor ondernemers die willen leren hoe zij zelf hun website op de eerste plaats in Google krijgen

Je weet zelf hoe je jouw website kan laten scoren in Google
SEO wordt een vast en moeiteloos onderdeel van de marketing voor jouw bedrijf
Je leert hoe je jouw bedrijf nummer 1 kan maken voor jouw doelgroep
SEO inzetten als middel om meer omzet te krijgen? Jij weet hoe dat moet

Wat heb jij nodig om jouw business te laten groeien met SEO?

Laten we beginnen met een flinke dosis kennis. Je werkt nu maar op halve kracht en dat is doodzonde van je tijd. In SEO in Business leer jij hoe je jouw bedrijf laat groeien met behulp van zoekmachineoptimalisatie. Strategisch, maar duidelijk. Doelgericht en effectief, maar ook uitgebreid. Met alle ruimte om vragen te stellen, te sparren, jouw problemen uit te (laten) zoeken en feedback te vragen. 

Zo ziet SEO in Business eruit:

Wat is SEO?

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De cursus begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Jouw ideale klant voor Google

SEO is een briljante manier van marketing om direct contact te maken met jouw ideale klant. In deze module leer je hoe je die klant bereikt.

Zoektermen

Wat zijn zoektermen? Hoe kies je zoektermen waarmee je jouw doel bereikt? En wat voor verschillende zoektermen zijn er allemaal? In deze module leer je het.

Content met je content

Welke tekst je ook schrijft, het is belangrijk dat het doel helder is. In deze module leer je hoe je steengoede teksten schrijft die succesvol zijn.

Succesplan voor jouw business

In vijf hele overzichtelijke stappen schrijf je een succesplan voor jouw website die je keer op keer kan inzetten.

De cijfers begrijpen en lezen

Meten is weten, zo werkt het bij SEO ook. Daarom is het ook heel belangrijk dat jij Google Analytics en Search Console begrijpt, weet hoe je het toepast en wat je ermee kan.

Bonus 1: SEO voor bloggers

Hoe meer bezoekers een blog trekt, hoe succesvoller hij over het algemeen is. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En ook belangrijk: hoe trek je de juiste bezoekers aan?

Bonus 2: SEO voor coaches

Waar moet je op letten als je een coach of andere dienstverlenende ondernemer bent? Welke tactiek is het meest succesvol en hoe pas je het toe?

Bonus 3: SEO voor webshops

Een diensten-website vindbaar maken vraagt weer een andere aanpak dan een webshop. Welke stappen zijn belangrijk en wat moet je sowieso doen?

Bonus 4: Snippets

Featured en Rich snippets zijn een prachtige aanvulling voor jouw website. In deze bonusmodule leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Toegang tot de community

8 maanden lang heb jij toegang tot een actieve community die bomvol waarde zit. Je kan hier al jouw vragen stellen en de SEO-specialisten van het team denken actief met je mee.

Coaching en feedback

Een keer per maand wordt er een groepscoaching via Zoom georganiseerd en een keer per maand kan je een tekst insturen die van feedback wordt voorzien.

review SEO Start

De investering

SEO in Business

Zet SEO strategisch in om jouw bedrijf te laten groeien
799 ex btw
  • Een uitgebreide èn laagdrempelige cursus die gegarandeerd up to date is
  • 6 maanden toegang tot de online-leeromgeving
  • 8 maanden toegang tot de community met onnoemlijk veel kennis en inspiratie
  • Alle ruimte om jouw vragen te stellen, ook als je even niet weet hoe het verder moet
  • Een keer per maand de kans om feedback te vragen op jouw teksten
  • Een keer per maand groepscoaching
  • Vier kneiterwaardevolle bonussen om jouw website nog beter te positioneren

De veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Je kan in drie of in zes termijnen betalen. Na de eerste betaling wordt de volgende betaling automatisch afgeschreven. 

Ik weet nog helemaal niets van Seo

SEO in Business is zo opgebouwd dat je stap voor stap kennismaakt met zoekmachineoptimalisatie. Als je nog geen ervaring hebt, is SiB het perfecte begin.  

Ik weet al iets van SEO, dus ik twijfel

Deze cursus is geschikt voor iedere ondernemer (to be) die een website heeft, maar daar nog geen geld mee verdient. Als jij wel al iets van SEO weet, maar nog niet genoeg om er succes mee te hebben, dan ga je hier heel veel leren. 

Ik vind online een cursus volgen lastig...

Online een cursus volgen vraagt inderdaad flink wat discipline en planning. Wij helpen je daar aan alle kanten mee, maar spreken je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. 

Hoe verdien ik deze investering terug?

Je kan SEO op heel veel manieren inzetten om geld te verdienen. In SEO in Business vind je ook een module waarin jij jouw strategie (helemaal zelf) stap voor stap kunt uitwerken. Hierdoor verdien je, met behulp van SEO, jouw investering zo terug. 

Hoe lang heb ik toegang tot alles?

Je hebt 6 maanden toegang tot SEO in Business en je hebt 8 maanden toegang tot de besloten community. Hier kan je al je vragen stellen, krijg je coaching en heb je de mogelijkheid om je teksten van feedback te laten voorzien.