SEO-consultancy

Wil jij de vindbaarheid van jouw bedrijf of blog in Google verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? De SEO-School voorziet jou van uitgebreid, professioneel en bovenaal begrijpelijk advies op maat. 

SEO is noodzakelijk als je wil dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Zonder het opvolgen van de regels van zoekmachineoptimalisatie ben je namelijk niet goed vindbaar en dat kost je ontzettend veel bezoekers en dus ook omzet. Je begrijpt dat we dat bij De SEO-School doodzonde vinden. Juist door jouw website (en dus jouw bedrijf) in de spotlight van Google te zetten, kan je jouw business (strategisch en doelgericht) laten groeien. 

De consultancy bestaat uit meerdere diensten waarbij wij het SEO-uitzoekwerk voor je doen en een succesvolle strategie voorstellen. We checken de website van voor tot achter, leggen de pijnpunten bloot en kijken naar de groeikansen. Ook bieden we je de mogelijkheid om SEO volledig uit te besteden. 

Mijn naam is Gabriëlla van Rosmalen

En ik ben de eigenaar van De SEO-School. Inmiddels werk ik al een kleine 5 jaar als SEO-specialist en heb ik fantastische ondernemers als Francesca Kookt, Laura’s Bakery en Lot Beukers mogen samenwerken. 

Toen ik begon met De SEO-School lukte het prima om alles in mijn eentje te doen, maar sinds een aantal jaar mag ik mezelf gelukkig prijzen met een enorm fijn team om me heen. Deze toppers tillen De SEO-School naar een nog hoger niveau, zorgen met heel veel liefde voor de cursisten en werken hard aan de perfecte leeromgeving voor de SEO-cursussen. 

De SEO-School - SEO voor ondernemers

SEO-advies op maat

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere ondernemer zelf moet leren hoe SEO werkt. Dit om te voorkomen dat je voortdurend afhankelijk bent van een andere partij of dat je vindbaarheid weer instort op het moment dat de samenwerking afgelopen is. Dit is ook de reden waarom je bij De SEO-School diverse cursussen kunt volgen. 

Maar het kan ook zijn dat je die mogelijkheid nu niet hebt of dat de situatie vraagt om SEO-consultancy en je zeker wil weten dat dit ook goed gebeurt. In dat soort gevallen schakel je de hulp in van De SEO-School. 

De diensten die bij het SEO-advies op maat horen, zijn: 

  • SEO-adviesrapport: we onderzoeken wat de staat van je website nu is en wat je moet verbeteren. Prijs vanaf € 325,- ex btw. 
  • SEO-contentstrategie: op basis van een uitgebreid interview schrijven wij een strategie die jou helpt met het behalen van je doelen inclusief zoektermenonderzoek. Prijs vanaf € 550,- ex btw.
  • SEO-teamtraining: wij leggen de SEO-contentstratie uit aan (een deel van) het team, zodat zij zelfstandig aan de slag kunnen met het schrijven van SEO-proof content. Het team wordt volledig gebriefd en bijgepraat, zodat ze precies weten wat ze moeten doen. Prijs vanaf € 1549,- ex btw
  • SEO-overname: wij nemen in dat geval de volledige (on-site) SEO van je website over, analyseren deze, werken (in overleg met jou) een strategie uit en zetten deze acties vervolgens om in succesvolle daden. Prijs vanaf € 699,- per maand. Het traject duurt minimaal 4 maanden. 
De kracht van SEO - De SEO-School

Alle diensten die bij de SEO-consultancy horen, worden aangepast op basis van de website. Hierdoor krijg jij altijd de informatie waar je naar op zoek bent en waardoor jij verder kunt groeien met jouw business. Dit is ook de reden dat er voorafgaand aan de afname altijd eerst een gesprek met Gabriëlla plaatsvindt. Wil je meer weten over een van de diensten of graag samenwerken? Verstuur dan jouw vraag of verzoek via onderstaande knop.