fbpx

SEO Next Level

SEO klinkt voor jou als een ver-van-je-bed-show. Je wil heel graag leren hoe je jouw onderneming, en misschien ook wel die van jouw opdrachtgevers, bovenaan in Google krijgt, maar hoe je dat doet? Je hebt geen idee. Stiekem vind je alle informatie ontzettend overweldigend en dat schrikt je af. Hierdoor laat je het maar zitten. Zoekmachineoptimalisatie is alleen weggelegd voor SEO-specialisten. 

Wat nou als ik je zeg dat jij er prima zelf voor kan zorgen dat je website een vaste stroom aan bezoekers krijgt en dat je boven de concurrentie terechtkomt in de zoekmachine? SEO is geen rocket science. Je moet alleen weten hoe je het aanpakt. En in SEO Next Level zetten wij samen nog net dat stapje extra. 

Google kent geen geheimen meer voor jouw
Je tilt de online-vindbaarheid van ondernemingen naar een hoger niveau
Je spreekt met pakkende zoektermen en sterke teksten direct jouw ideale klant aan
Je kan SEO niet alleen op je eigen website toepassen, maar ook op die van opdrachtgevers

SEO Next Level:

Dé uitgebreide SEO-training voor ondernemers
die hun skills naar een hoger niveau willen tillen

Hier loop jij voortdurend tegenaan

Dit is wat SEO Next Level jou oplevert!

SEO Next Level

SEO Next Level is een SEO-training voor ondernemers die je volgt in Het Klaslokaal, een online-omgeving. Het bestaat uit tien video’s, evenveel werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw website meteen optimaliseert. 

Bij SEO Next Level hoort ook een community: De SEO-Schoolbank. Hierin vind je wekelijks nieuwe video’s, blogs of tips die aansluiten op de training. Daarnaast wordt er maandelijks een Q&A georganiseerd, zodat jij de vragen die je hebt, ook direct kan stellen. 

Maar dan ben je er nog niet. Als Next Leveler heb jij toegang tot al mijn SEO-kennis en kan je jouw vragen dus direct aan mij stellen. Ook hebben wij drie keer een 1:1 coachingssessie van een uur waarin we alle opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. 

Google: de basis

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De online-training begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics

Meten is weten. Hoeveel bezoekers weten jouw website via Google te vinden en hoe blij worden ze van jouw content? In deze module leer je hoe je Google Analytics optimaal moet gebruiken.

Search Console

Search Console is onmisbaar als je jouw website wil optimaliseren, aangezien deze dienst jou vertelt op welke zoektermen je nu wordt gevonden in Google. Je leert hoe je vanuit hier jouw website online-vindbaar maakt.

Zoektermen & jouw ideale klant

Wie is jouw ideale klant en met welke woorden zoekt diegene? In deze module leer je hoe je de juiste zoektermen vindt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Zoektermen Next Level

In zoektermen Next Level zoeken we de verdieping op en leer je meer over de diversiteit aan zoektermen en het toepassen daarvan.

Content met je content

Wat is een landingspagina? Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door waardevolle blogs? En op welke manier bouw je een SEO-tekst op? Je leert het in deze module?

Content Next Level

Waar let je op als je SEO-teksten voor een opdrachtgever schrijft? Hoe zorg je ervoor dat je toch resultaat bereikt, ook al is een website niet helemaal geoptimaliseerd? In deze module duik je in deze vraagstukken.

Optimalisatie & technische SEO

In deze module leer je hoe je een bestaande website optimaliseert en leer je welke aspecten van technische SEO je zelf kan uitvoeren zonder enorm technisch te zijn.

Linkbuilding

Wat zijn interne en externe links? En hoe zorg je ervoor dat je met linkbuilding jouw domain authority (het aantal punten dat laat zien hoe 'belangrijk' jouw website is) laat stijgen?

Lokale SEO

SEO is niet alleen landelijk in te zetten, maar ook ontzettend relevant als je lokaal beter vindbaar en zichtbaar wil zijn.

De investering

SEO Next Level

Denken en werken als een SEO-pro
697
  • Tien modules met video's, werkboeken en opdrachten
  • Zes maanden toegang tot het online-programma
  • Acht maanden toegang tot de community De SEO-Schoolbank
  • Drie een-op-een-coachingsgesprekken waarin we alle opgedane kennis toepassen op jouw onderneming
  • De mogelijkheid om direct al jouw vragen te stellen en daar binnen 24 uur antwoord op te krijgen.

Je krijgt vanaf 5 oktober 2020 toegang tot Het Klaslokaal en De SEO-Schoolbank.