fbpx

SEO Next Level

SEO, daar kan jij wel iets mee. Met de nadruk op iets. Je weet heus wel wat zoektermen zijn en misschien schrijf je ook weleens een SEO-tekst. Maar het echt volledig onder de knie hebben? Dat is nog niet het geval. Je voelt je er nog behoorlijk onzeker over. Sterker nog, als je aan de slag gaat met SEO, komt het weleens voor dat je buikpijn krijgt van al je vragen en het resultaat. 

Waar jij naar op zoek bent, is een bewezen en goed werkende SEO-aanpak. Je wil weten wat je doet, waarom je het doet en hoe je het nou echt goed uit kan voeren. Nachten wakker liggen omdat de lijntjes van Google Analytics alleen maar naar beneden gaan, ben je zat. Het is tijd om echt NEXT LEVEL te gaan met zoekmachineoptimalisatie. 

Laat ik vooropstellen dat ik precies weet hoe je je voelt. Ook ik heb die onzekerheid en dat net-niet-gevoel meegemaakt. Ik heb zoveel onzekere en frustrerende momenten gekend. Waarom werd ik nou niet beter vindbaar? Ik deed toch alles goed? En waarom mopperde mijn opdrachtgever nou zo vaak dat hij na een dag nog niet op de eerste positie stond. Wist hij dan niet dat dit echt wel even duurt? 

Een behoorlijk gevalletje van been there done that dus. Bij mij kwam het vertrouwen door de ervaring èn doordat ik mijn kennis over SEO extreem uitbreidde. Deze kennis en bak aan ervaring heb ik nu voor jou in een zes maanden durend traject gestopt.

Op 5 april 2022 is de huidige groep van SEO Next Level gestart. In het najaar, waarschijnlijk begin november, is het weer tijd voor een nieuwe ronde. Wil jij zeker weten dat jij daarbij bent of heb je interesse om daaraan deel te nemen? Stuur dan een mail naar het team van De SEO-School

SEO volledig onder de knie krijgen en er vertrouwd mee raken
Vindbaar zijn op termen die voor jouw bedrijf van onschatbare waarde zijn
SEO met een flinke dosis zelfvertrouwen ook aanbieden aan jouw opdrachtgevers
Leren hoe je van een website een omzetmiddel maakt

"De SEO Next Level is het geld meer dan waard! En ja, ook als je al enige kennis van SEO hebt. Ik wist behoorlijk wat over SEO. Maar was op zoek naar een meer gestructureerde aanpak van de SEO projecten die ik al deed én ik wilde een stok achter de deur om mijn eigen blogs eindelijk eens SEO proof te maken. Nou, dat is gelukt. En ik heb meer geleerd dan ik van tevoren gehoopt. De modules van de training zijn op zo’n manier opgebouwd dat je én overzicht hebt van wat je aan het doen bent én dat het allemaal behapbaar is. Daarnaast heeft Gabriella ontzettend veel kennis in huis. En beschikt ze over het vermogen om je op een andere manier naar je eigen teksten te laten kijken. Daardoor is mijn eigen website nu heel goed vindbaar op de zoektermen waarop ik gevonden wil worden. Ook kan ik mijn opdrachtgevers nu nog beter helpen.
Mocht je twijfelen of het iets voor jou is, of het het geld wel waard is of er nog iets te leren valt als je al veel van SEO weet, niet doen. Deze training is een aanrader voor iedereen die zijn SEO skills Next Level wil tillen." – 

Loes Broen

Jouw Communicatiebureau

Review SEO-training Next Level

"Dat SEO hét zou zijn voor mijn webshop wist ik, maar ik had een stok achter de deur nodig om consequent aan de slag te gaan met content en optimaliseren. En die stok kreeg ik! Het resultaat (dat maar door blijft gaan!): meer websitebezoekers, meer bestellingen en meer plezier in/met SEO! Dankjewel voor je fijne, persoonlijke tips en meedenken, Gabriella!" – 

Danielle de Jong

Speelgoedwinkel Daantje

Ik heb meegedaan aan Next Level, omdat ik merkte dat SEO-zelfstudie me veel te veel tijd kostte. Ik wilde gewoon dat iemand alles al voor me had verzameld en het me dan 'gewoon' even ging uitleggen. En dat doet Gabriella. Elke week een nieuwe module maakt het behapbaar en goed in te plannen. Next Level heeft me de zekerheid opgeleverd dat ik nu echt veel van SEO weet en met een gerust hart voor opdrachtgevers aan de slag kan. Ik kan nu niet alleen de boodschap van mijn opdrachtgevers goed overbrengen, maar ik durf ook te zeggen dat ik er alles aan kan doen om de kans op een hoge positie in Google te vergroten. En dat gaat goed... Zelfs zo goed dat mijn eigen website nog steeds een drama is, maar ik wel heel veel leuke opdrachtgevers mag helpen.

Lian

Juffrouw Taal

Dankjewel Gabriëlla, dat je altijd een antwoord paraat hebt op alle vragen die ik op je afvuurde. Dat je steeds meedenkt om mijn teksten nog beter te maken en de vindbaarheid nog verder te verbeteren. Dat je zoveel vertrouwen uitstraalt. En onwijs bedankt dat je zoveel kennis met mij en mijn medecursisten hebt gedeeld. Deze opleiding is zo ontzettend waardevol! 

Cindy

Stam+twee

SEO Next Level:

Het SEO-traject voor onderneemsters die alles willen leren over SEO en dit ook in gaan zetten voor hun opdrachtgevers. 

Hier loop jij steeds weer tegenaan

Dit is wat SEO Next Level jou oplevert!

Gabriella is bijzonder (aanstekelijk) enthousiast over haar vak (#vakidioot)! Gabriella denkt echt met je mee, ze weet enorm veel én ze vindt het serieus belangrijk dat je er alles uithaalt. Het is haar duidelijk niet te doen om enkel ‘cash te harken’ door het verkopen van zoveel mogelijk trajecten. Het is haar missie om ervoor te zorgen dat jij er als deelnemer daadwerkelijk uithaalt wat je voor ogen hebt (liefst nog meer).
Gabriella geeft telkens aan, dat áls je vragen hebt, je deze ten alle tijden kunt stellen in de FB-groep of per mail. En dat zegt ze niet enkel en alleen voor de vorm; zij is oprecht.
De FB groep is overzichtelijk en niet groot. Ik vind dit erg fijn. Én je wordt niet doodgegooid met allerlei meuk, maar er wordt zinvol gecommuniceerd. #enneeikhebgeenaandeleninhaarbedrijf

Naomi

Mister WordPress

Nadat ik bij Gabriella al de SEO start had gedaan kon ik niet anders dan doorstromen naar Next Level.
De manier hoe Gabriella op een makkelijke en duidelijke manier het hele SEO gebeuren uitlegt is super fijn. En wat helemaal waardevol is, is dat Gabriella zelf heel erg betrokken is bij iedereen die de cursus doet. Als je in de besloten facebookgroep een vraag stelt kan je supersnel een antwoord terug verwachten. Je wordt dus absoluut niet aan je lot over gelaten en daardoor vind ik het écht een enorm waardevol traject. Naast de besloten facebookgroep heb je ook nog een aantal 1:1 SEO-sessies waarbij Gabriella je persoonlijk helpt met de dingen waar je tegenaan loopt. Vooral ook de technische SEO die in Next Level wordt uitgelegd vond ik heel fijn omdat ik daar zelf echt nooit achter was gekomen.

Ik zou iedereen die beter gevonden wilt worden in google absoluut aanraden dit super fijne praktische Next Level traject te gaan volgen.

Daphne

Life is better without

Als freelance journalist en tekstschrijver werk ik voornamelijk voor tijdschriften en schrijf tekstuele uitingen voor bedrijven (denk aan persberichten, flyers, blogs of SEO-teksten). Maar wat goede SEO-teksten nou écht doen en hoe dat hoger ranken in Google werkt, wist ik niet goed. Ik kon dit allemaal zelf gaan uitzoeken (houd ik van), maar ik moest mijn tijd ook slim indelen. Iets met corona, kids veel thuis enzo. En toen kwam ik Gabriëlla en de SEO-school tegen (via een oud-collega die na de SEO Start training ook aan Next Level zou beginnen). Gabriëlla legt alles goed, duidelijk en in begrijpelijke woorden uit. Ook kan je de modules in je eigen tijd volgen, wel zo handig als freelancer (en moeder).

Heb je hulp nodig? Dan kan je Gabriëlla mailen en je krijgt snel antwoord op je vragen. Ook de coaching calls zijn top, want Gabriëlla is professioneel en heeft veel kennis, maar ze is ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Next Level is voor mij erg waardevol geweest. Doordat ik nu goed weet wat alles inhoudt, kan ik een SEO-strategie bedenken en aan opdrachtgevers uitleggen wat wel en niet goed werkt.
Ik beveel Next Level zeker aan bij anderen. Ook als je net als ik vooral voor opdrachtgevers schrijft.

Wendy

Freelance journalist en tekstschrijver

SEO Next Level

SEO Next Level is een SEO-training voor onderneemsters die echt willen doorpakken. Het bestaat uit video’s, werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw website meteen optimaliseert. Daarnaast richten we ons op het kunnen uitvoeren van SEO-werkzaamheden in opdracht van klanten. Zo raak je vertrouwd met het proces en kan je aan het einde van de training zelfstandig een goede SEO-strategie neerzetten. 

De training wordt gegeven in een online-omgeving en daarbij hoort een besloten groep. Maandelijks is er een online-meeting waar je aan mee kan doen. Dit is niet verplicht. Tijdens deze calls worden masterclasses gegeven, focussen we ons op zoektermen of is er een extra mogelijkheid om vragen te stellen. 

Maar dan ben je er nog niet. Als Next Level-ster heb jij toegang tot al mijn SEO-kennis. Ik ben jouw wandelende vraagbaak en rots in de SEO-branding. Je kan al jouw vragen dus direct aan mij stellen en alleen dat levert je al zo ontzettend veel op. Ook hebben wij twee keer een 1:1 coachingssessie van een uur waarin we alle opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. 

Het aanbod is beperkt. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar, zodat er genoeg ruimte is om met persoonlijke coaching te kunnen groeien. 

De modules

Google: de basis

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De online-training begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics

Meten is weten. Hoeveel bezoekers weten jouw website via Google te vinden en hoe blij worden ze van jouw content? In deze module leer je hoe je Google Analytics optimaal moet gebruiken.

Search Console

Search Console is onmisbaar als je jouw website wil optimaliseren, aangezien deze dienst jou vertelt op welke zoektermen je nu wordt gevonden in Google. Je leert hoe je vanuit hier jouw website online-vindbaar maakt.

Zoektermen & jouw ideale klant

Wie is jouw ideale klant en met welke woorden zoekt diegene? In deze module leer je hoe je de juiste zoektermen vindt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Zoektermen Next Level

In zoektermen Next Level zoeken we de verdieping op en leer je meer over de diversiteit aan zoektermen en het toepassen daarvan.

Content met je content

Wat is een landingspagina? Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door waardevolle blogs? En op welke manier bouw je een SEO-tekst op? Je leert het in deze module?

Content Next Level

Waar let je op als je SEO-teksten (voor een opdrachtgever) schrijft? Hoe zorg je ervoor dat je toch resultaat bereikt, ook al is een website niet helemaal geoptimaliseerd? In deze module duik je in deze vraagstukken.

Technisch SEO

Technisch SEO is een van de vier belangrijke pijlers waar Google jouw vindbaarheid op beoordeelt. Wat kan jij zelf aanpassen zonder enorm technisch te zijn?

Linkbuilding

Wat zijn interne en externe links? En hoe zorg je ervoor dat je met linkbuilding jouw domain authority (het aantal punten dat laat zien hoe 'belangrijk' jouw website is) laat stijgen?

Lokale SEO

SEO is niet alleen landelijk in te zetten, maar ook ontzettend relevant als je lokaal beter vindbaar en zichtbaar wil zijn.

Optimalisatie

Nu je alle kennis in huis hebt, is het tijd om je website te optimaliseren. Maar hoe pak je dat gestructureerd aan en wat mag je zeker niet vergeten?

Bonus: SEO-contentstrategie

Een goede strategie zorgt ervoor dat jij ook daadwerkelijk je doel bereikt. In deze module leer je hoe je een goede SEO-contentstrategie neerzet.

Op 5 april 2022 is de huidige groep van SEO Next Level gestart. In het najaar, waarschijnlijk begin november, is het weer tijd voor een nieuwe ronde. Wil jij zeker weten dat jij daarbij bent of heb je interesse om daaraan deel te nemen? Stuur dan een mail naar het team van De SEO-School

De investering

SEO Next Level

Denken en werken als een SEO-pro
1097
  • Uitgebreide modules met video's, werkboeken en opdrachten
  • Een jaar toegang tot het online-programma
  • Zes maanden de mogelijkheid om al jouw vragen via de mail aan mij te stellen
  • Twee een-op-een-coachingsgesprekken waarin we alle opgedane kennis toepassen op jouw onderneming
  • Aanvullende masterclasses van gastsprekers, live Q&A's en brainstormsessies
  • De mogelijkheid om aan de slag te gaan voor het team van De SEO-School