Continu leads en nieuwe klanten zonder continu zichtbaar te zijn

SEO Next Level: de duurzame en bewezen succesvolle methode voor bovenaan in Google, een sterk merk en meer klanten 

Je doet het best lekker als ondernemer. Je hebt een mooi aanbod staan en verkoopt oké-ish via de kanalen die je al gebruikt. Maar het knaagt. Het knaagt enorm! Want als jij niet zichtbaar bent, blijven de Mollie-meldingen uit. Sterker nog, je moet continu aan het werk zijn om jouw aanbod te verkopen. Zien mensen jouw gezicht niet op Instagram, dan zie jij niets bijgeschreven worden op je banksaldo. 

Tegelijkertijd weet je ook dat je nog een enorme vijver aan potentiële klanten compleet negeert. Dat zijn mensen die nu nog niet weten dat jij bestaat en jou ook niet kunnen leren kennen. Waarom niet? Omdat jij zo goed als onzichtbaar bent in Google. Al die mensen (en geloof me, dat zijn er veel) die nu de zoekmachine erbij pakken om hun geld uit te geven, gaan direct naar de concurrent. 

En je vindt de gedachte dat jij nu weer een klant bent misgelopen verdomd irritant. 

Review SEO Next Level traject

De zin waarvan je wist dat hij eraan kwam: het kan anders. Het kan zoveel beter. Jouw bedrijf kan ook verkopen zonder dat jij steeds zichtbaar bent op social media of afhankelijk bent van dat ene marketingkanaal. Het kan groeien als jij met andere dingen bezig bent, zoals op vakantie gaan, je kinderen of jouw talenten aan je klanten laten zien. En ik ga jou laten zien hoe jij dat, helemaal zelf, voor elkaar kan krijgen. 

Waar jij nodig hebt, is een zeer ervaren SEO-specialist (ondergetekende, dus) die samen met jou een SEO-strategie voor jouw bedrijf uitwerkt waardoor jij het direct in de praktijk kan brengen. Stap voor stap, plan voor plan. Zodat jij precies weet wat je doet, waarom je het doet en waar het succes ‘m in zit. Na SEO Next Level begrijp je volledig hoe je jouw website (of die van je klanten) kan laten groeien op een duurzame en succesvolle manier, zodat je continu nieuwe leads aantrekt, zonder continu vindbaar te zijn. 

Laat ik vooropstellen dat ik precies weet hoe je je voelt. Ook ik heb die onzekerheid en dat net-niet-gevoel meegemaakt. Ik heb zoveel onzekere en frustrerende momenten gekend. Waarom werd ik nou niet beter vindbaar? Ik deed toch alles goed? En waarom mopperde mijn opdrachtgever nou zo vaak dat hij na een dag nog niet op de eerste positie stond. Wist hij dan niet dat dit echt wel even duurt? 

Een behoorlijk gevalletje van been there done that dus. Bij mij kwam het vertrouwen door de ervaring èn doordat ik mijn kennis over SEO extreem uitbreidde. Deze kennis en bak aan ervaring heb ik nu voor jou in een zes maanden durend traject gestopt. Uiteraard inclusief alle AI-ontwikkelingen en Google-updates die er op dit moment gaande zijn. 

“Dit traject gaat echt zoveel verder dan alle SEO-cursussen die ik heb gevolgd. Snap niet dat ik zo zat te twijfelen of ik het wel moest doen…” – Cindy 

Samen de perfecte strategie voor jouw bedrijf neerzetten
Vindbaar zijn op termen die voor jouw business van onschatbare waarde zijn
SEO met een flinke dosis zelfvertrouwen ook aanbieden aan jouw opdrachtgevers
Continue nieuwe klanten zonder continu zichtbaar te zijn

Reviews

Dit zeggen oud-deelnemers over SEO Next Level:

Review-SEO-Next-Level-De-SEO-School
Review SEO-training Next Level
De-SEO-School-SEO-Next-Level-Review

Dankjewel Gabriëlla, dat je altijd een antwoord paraat hebt op alle vragen die ik op je afvuurde. Dat je steeds meedenkt om mijn teksten nog beter te maken en de vindbaarheid nog verder te verbeteren. Dat je zoveel vertrouwen uitstraalt. En onwijs bedankt dat je zoveel kennis met mij en mijn medecursisten hebt gedeeld. Deze opleiding is zo ontzettend waardevol! 

Cindy

Stam+twee

SEO Next Level:

Het traject voor ondernemers die altijd de juiste doelgroep willen bereiken zonder altijd aan het werk te zijn 

Hier loop jij steeds weer tegenaan

Dit is wat SEO Next Level jou oplevert!

“Ik zou iedereen die beter gevonden wil worden in Google absoluut aanrader dit super fijne praktische Next Level traject te gaan volgen” – Daphne 

“Ik heb meegedaan aan Next Level, omdat ik merkte dat SEO-zelfstudie me veel te veel tijd kostte. Ik wilde gewoon dat iemand alles al voor me had verzameld en het me dan ‘gewoon’ even ging uitleggen. En dat doet Gabriella. Elke week een nieuwe module maakt het behapbaar en goed in te plannen. Next Level heeft me de zekerheid opgeleverd dat ik nu echt veel van SEO weet en met een gerust hart voor opdrachtgevers aan de slag kan. Ik kan nu niet alleen de boodschap van mijn opdrachtgevers goed overbrengen, maar ik durf ook te zeggen dat ik er alles aan kan doen om de kans op een hoge positie in Google te vergroten. En dat gaat goed… Zelfs zo goed dat mijn eigen website nog steeds een drama is, maar ik wel heel veel leuke opdrachtgevers mag helpen.

Lian de Sno – Juffrouw Taal 

Gabriella is bijzonder (aanstekelijk) enthousiast over haar vak (#vakidioot)! Gabriella denkt echt met je mee, ze weet enorm veel én ze vindt het serieus belangrijk dat je er alles uithaalt. Het is haar duidelijk niet te doen om enkel ‘cash te harken’ door het verkopen van zoveel mogelijk trajecten. Het is haar missie om ervoor te zorgen dat jij er als deelnemer daadwerkelijk uithaalt wat je voor ogen hebt (liefst nog meer).
Gabriella geeft telkens aan, dat áls je vragen hebt, je deze ten alle tijden kunt stellen in de community. En dat zegt ze niet enkel en alleen voor de vorm; zij is oprecht.
De community is overzichtelijk en niet groot. Ik vind dit erg fijn. Én je wordt niet doodgegooid met allerlei meuk, maar er wordt zinvol gecommuniceerd. #enneeikhebgeenaandeleninhaarbedrijf

Naomi – Mister WordPress 

“Fijn om echt te weten waar ik over praat en dat ook over te kunnen brengen. Ik hoorde echt het kwartje vallen”  

“Gabriëlla legt alles goed, duidelijk en in begrijpelijke woorden uit. Ook kan je de modules in je eigen tijd volgen, wel zo handig als freelancer (en moeder)” – Wendy 

SEO Next Level

SEO Next Level is een traject voor onderneemsters die echt willen doorpakken, maar dit niet alleen willen doen. Het bestaat uit video’s, audio’s en werkboeken met kennis die altijd direct in de praktijk te brengen is. Daarnaast richten we ons samen op het kunnen uitvoeren van SEO-werkzaamheden, voor jezelf of in opdracht van klanten. Zo raak je vertrouwd met het proces en kan je aan het einde van het traject zelfstandig een goede SEO-strategie neerzetten. 

Je vindt SEO Next Level in een online-omgeving en daarbij hoort een besloten groep. Maandelijks is er een online-meeting waar je aan mee kan doen. Dit is niet verplicht. Tijdens deze calls worden masterclasses gegeven, focussen we ons op zoektermen of is er een extra mogelijkheid om dilemma’s op te gooien.

“De besloten groep is ook direct de plek waar je al jouw vragen kan stellen. Een hele waardevolle toevoeging, want het gaat bij SEO niet alleen om het opdoen van de kennis. Het gaat er juist om dat je het in de praktijk brengt. 

Uiteraard houden we bij De SEO-School de ontwikkelingen rondom Kunstmatige Intelligentie (AI) nauwlettend in de gaten. AI is iets wat onze toekomst verandert en ook zeker zijn invloed gaat hebben op SEO. Daarom is het een onderdeel van alle cursussen van De SEO-School en leren we onze cursisten alles wat zij moeten weten over SEO en AI. 

Het SEO Next Level VIP programma is speciaal voor de ondernemer die met behulp van 1:1 coaching het allerbeste uit haar business wil halen en mij als vraagbaak, strateeg, specialist en stok achter de deur nodig heeft. 

Wil jij weten of dit iets voor jou is? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. 

De modules

Wat is SEO?

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De cursus begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Jouw ideale klant voor Google

SEO is een briljante manier van marketing om direct contact te maken met jouw ideale klant. In deze module leer je hoe je die klant bereikt.

Zoektermen

Wat zijn zoektermen? Hoe kies je zoektermen waarmee je jouw doel bereikt? En wat voor verschillende zoektermen zijn er allemaal? In deze module leer je het.

Content met je content

Welke tekst je ook schrijft, het is belangrijk dat het doel helder is. In deze module leer je hoe je steengoede teksten schrijft die succesvol zijn.

De cijfers van jouw website analyseren

Meten is weten, zo werkt het bij SEO ook. Daarom is het ook heel belangrijk dat jij Google Analytics en Search Console begrijpt, weet hoe je het toepast en wat je ermee kan.

Lokale SEO

SEO is niet alleen landelijk in te zetten, maar ook ontzettend relevant als je lokaal beter vindbaar en zichtbaar wil zijn.

Google Mijn Bedrijf

Een hele handige feature van Google zelf, mits je het op de juiste manier gebruikt en inzet.

Technisch SEO

Technisch SEO is een van de vier belangrijke pijlers waar Google jouw vindbaarheid op beoordeelt. Wat kan jij zelf aanpassen zonder enorm technisch te zijn?

Linkbuilding

Wat zijn interne en externe links? En hoe zorg je ervoor dat je met linkbuilding jouw domain authority (het aantal punten dat laat zien hoe 'belangrijk' jouw website is) laat stijgen?

SEO inzetten voor klanten

SEO aanpakken voor je eigen website is toch net iets anders dan voor je klanten. In deze module leer je alles over de aanpak, tactiek en jouw aanbod.

Concurrentencheck

In SEO heb je ALTIJD concurrentie. Maar goed ook, want daar kan je enorm veel van leren. Hoe voer je een check uit en welke data is belangrijk?

Succesplan voor jouw business

In vijf hele overzichtelijke stappen schrijf je een succesplan voor jouw website die je keer op keer kan inzetten.

Bonus 1: SEO voor coaches

Waar moet je op letten als je een coach of andere dienstverlenende ondernemer bent? Welke tactiek is het meest succesvol en hoe pas je het toe?

Bonus 2: SEO voor webshops

Een diensten-website vindbaar maken vraagt weer een andere aanpak dan een webshop. Welke stappen zijn belangrijk en wat moet je sowieso doen?

Bonus 3: SEO voor bloggers

Hoe meer bezoekers een blog trekt, hoe succesvoller hij over het algemeen is. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En ook belangrijk: hoe trek je de juiste bezoekers aan?

Bonus 4: Snippets

Featured en Rich snippets zijn een prachtige aanvulling voor jouw website. In deze bonusmodule leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

De investering

SEO Next Level VIP

Met 1:1 begeleiding
3499 ex btw
  • 12 modules en 4 bonussen waarin je alles leert over SEO
  • Een jaar toegang tot het online-programma
  • Acht maanden de mogelijkheid om alle vragen te stellen
  • Groepscoaching, live Q&A's en gastmasterclasses van experts
  • Leer denken en handelen als een SEO-specialist
  • De mogelijkheid om aan de slag te gaan voor het team van De SEO-School
  • Drie 1:1 coachingsessiess
  • Alle vragen rechtstreeks aan mij stellen via de mail
  • Drie teksten per maand opsturen voor feedback

Liever eerst de mogelijkheden bespreken?

De veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je kan in drie of in zes termijnen betalen. Na de eerste betaling wordt de volgende betaling automatisch afgeschreven. 

Ik weet nog helemaal niets van Seo

In SEO Next Level besteden we ook zeker aandacht aan de basis van SEO, maar als je nog helemaal geen ervaring hebt, raden wij toch SEO voor beginners aan.  

Word ik ook op de hoogte gehouden van updates?

Alle ontwikkelingen binnen SEO die interessant zijn voor de cursisten, worden direct gedeeld. Je weet dus straks van de hoed en de rand. 

Ik heb al eens eerder een cursus van De SEO-School gevolgd

In dat geval mag je altijd je eerdere investering inzetten als korting voor het nieuwe traject. Mail daarvoor naar info@deseoschool.nl

Ik weet al iets van SEO, dus ik twijfel

Deze cursus is geschikt voor iedere ondernemer (to be) die een website heeft, maar daar nog geen geld mee verdient. Als jij wel al iets van SEO weet, maar nog niet genoeg om er succes mee te hebben, dan ga je hier heel veel leren. 

Ik vind online een cursus volgen lastig...

Online een cursus volgen vraagt inderdaad flink wat discipline en planning. Wij helpen je daar aan alle kanten mee, maar spreken je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. 

Hoe verdien ik deze investering terug?

Je kan SEO op heel veel manieren inzetten om geld te verdienen. In SEO Next Level werken we samen aan een A tot Z traject waardoor we automatisch ook naar jouw omzet kijken. Hierdoor verdien je, met behulp van SEO, jouw investering zo terug. 

Hoe lang heb ik toegang tot alles?

Je hebt 12 maanden toegang tot SEO Next Level en je hebt 8 maanden lang toegang tot Gabriëlla om al je vragen te stellen. Ook kan je tijdens deze 8 maanden extra masterclasses volgen.