fbpx

SEO Next Level

SEO klinkt voor jou als een ver-van-je-bed-show. Je wil heel graag leren hoe je jouw onderneming bovenaan in Google krijgt, maar je hebt geen idee hoe dat moet. De enorme bak aan informatie is overweldigend en het frustreert je enorm dat je niet snapt hoe het werkt. Hierdoor laat je de prachtige kans om zichtbaar te zijn voor jouw ideale klant maar gewoon liggen. Zonde! 

Wat nou als ik je zeg dat jij er prima zelf kan? Scoren in Google. Je omzet verhogen met jouw website. Je ideale klant direct aanspreken. Als je eenmaal weet hoe, ligt de online-wereld aan je voeten.

SEO is geen rocket science. Je moet alleen weten hoe je het aanpakt. En ik ga je dat leren.  

Next Level is niet voor iedereen. Alleen de onderneemsters die echt willen groeien met hun bedrijf, inzien hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn in Google en alles uit het traject willen halen, mogen een-op-een met mij aan de slag. 

Inmiddels is de eerste groep Next Level-ondernemers van start gegaan. Naar verwachting begint in mei 2021 de aanmeldprocedure voor de tweede ronde. Wil jij zeker weten dat je daarbij zit? Stuur dan het team van De SEO-School een e-mail 

Weten wat je aan het doen bent en zelf de touwtjes in handen hebben​
Vindbaar zijn op termen die voor jouw bedrijf van onschatbare waarde zijn
Direct jouw ideale klant aanspreken waardoor jouw doelgroep je website eindelijk vindt
Je website wordt een middel om je omzet te verhogen

SEO Next Level:

Dé uitgebreide SEO-training voor ondernemers
die er echt voor willen gaan! 

Hier loop jij voortdurend tegenaan

Dit is wat SEO Next Level jou oplevert!

SEO Next Level

SEO Next Level is een SEO-training voor onderneemsters die echt willen doorpakken. Het bestaat uit twaalf video’s, evenveel werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw website meteen optimaliseert. 

De training wordt gegeven in een online-omgeving en daarbij hoort een besloten groep. Er zijn maar vijf plekken beschikbaar, zodat er genoeg ruimte is om met persoonlijke coaching te kunnen groeien. 

Maar dan ben je er nog niet. Als Next Leveler heb jij toegang tot al mijn SEO-kennis. Ik ben jouw wandelende vraagbaak en rots in de SEO-branding. Je kan al jouw vragen dus direct aan mij stellen en alleen dat levert je al zo ontzettend veel op. 

 Ook hebben wij drie keer een 1:1 coachingssessie van een uur waarin we alle opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. 

Google: de basis

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De online-training begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics

Meten is weten. Hoeveel bezoekers weten jouw website via Google te vinden en hoe blij worden ze van jouw content? In deze module leer je hoe je Google Analytics optimaal moet gebruiken.

Search Console

Search Console is onmisbaar als je jouw website wil optimaliseren, aangezien deze dienst jou vertelt op welke zoektermen je nu wordt gevonden in Google. Je leert hoe je vanuit hier jouw website online-vindbaar maakt.

Zoektermen & jouw ideale klant

Wie is jouw ideale klant en met welke woorden zoekt diegene? In deze module leer je hoe je de juiste zoektermen vindt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Zoektermen Next Level

In zoektermen Next Level zoeken we de verdieping op en leer je meer over de diversiteit aan zoektermen en het toepassen daarvan.

Content met je content

Wat is een landingspagina? Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door waardevolle blogs? En op welke manier bouw je een SEO-tekst op? Je leert het in deze module?

Content Next Level

Waar let je op als je SEO-teksten (voor een opdrachtgever) schrijft? Hoe zorg je ervoor dat je toch resultaat bereikt, ook al is een website niet helemaal geoptimaliseerd? In deze module duik je in deze vraagstukken.

Technische SEO

Technisch SEO is een van de vier belangrijke pijlers waar Google jouw vindbaarheid op beoordeelt. Wat kan jij zelf aanpassen zonder enorm technisch te zijn?

Linkbuilding

Wat zijn interne en externe links? En hoe zorg je ervoor dat je met linkbuilding jouw domain authority (het aantal punten dat laat zien hoe 'belangrijk' jouw website is) laat stijgen?

Lokale SEO

SEO is niet alleen landelijk in te zetten, maar ook ontzettend relevant als je lokaal beter vindbaar en zichtbaar wil zijn.

Optimalisatie

Nu je alle kennis in huis hebt, is het tijd om je website te optimaliseren. Maar hoe pak je dat gestructureerd aan en wat mag je zeker niet vergeten?

Bonus: SEO-contentstrategie

Een goede strategie zorgt ervoor dat jij ook daadwerkelijk je doel bereikt. In deze module leer je hoe je een goede SEO-contentstrategie neerzet.

De investering

SEO Next Level

Denken en werken als een SEO-pro
797
  • Twaalf modules met video's, werkboeken en opdrachten
  • Zes maanden toegang tot het online-programma
  • Een half jaar de mogelijkheid om al jouw vragen via de mail aan mij te stellen
  • Drie een-op-een-coachingsgesprekken waarin we alle opgedane kennis toepassen op jouw onderneming
  • Een besloten groep van maximaal 5 onderneemsters die er echt voor gaan

Inmiddels is de eerste groep Next Level-ondernemers van start gegaan. Naar verwachting begint in mei 2021 de aanmeldprocedure voor de tweede ronde. Wil jij zeker weten dat je daarbij zit? Stuur dan het team van De SEO-School een e-mail