Zoektermen Succes

Je weet dat goede zoektermen ontzettend belangrijk zijn voor het succes van jouw vindbaarheid. Dit is immers waar jouw ideale klant mee zoekt! Maar wat die zoektermen dan zijn? Je hebt werkelijk geen idee. Het lukt jou maar niet om de zoekgedachten van jouw doelgroep te vangen en zo van jouw website een klantenmagneet te maken. Zit je dan, met je mooie website en goede teksten. Waar blijven de juiste bezoekers nou? Als je iets frustrerend vindt, dan is het wel dat je jouw ideale klant niet weet te bereiken! 

Je weet dat het anders kan en dat het jou enorm veel gaat opleveren als je eenmaal weet hoe. Want als jij jouw ideale klant met de juiste zoektermen naar jouw website weet te halen, kan je jouw producten of diensten direct tonen aan de groep die jij zo goed kan helpen. De perfecte manier om jouw omzet te verhogen. 

Door de juiste zoektermen te kiezen, haal jij moeiteloos jouw ideale klant naar je website toe

Je vindt het enorm frustrerend dat

Maar stel nou dat het ook op deze manier kan?

Zoektermen Succes

Goede zoektermen zorgen ervoor dat jouw bedrijf onmisbaar wordt voor jouw ideale klant

Deze driedelige cursus is speciaal voor de onderneemsters die al het een en ander van SEO afweten, maar bij wie het nog niet lukt om hun ideale klant aan te trekken. Je weet niet waarop jouw ideale klant zoekt en hoe je haar kan bereiken. 

In drie video’s laat ik je zien hoe je de zoekgedachten van de ideale klant om kan zetten in zoektermen, welke verschillende zoektermen er allemaal zijn en wanneer je welke zoekterm het beste in kan zetten. 

De video’s blijven voor altijd beschikbaar en dus ook voor altijd in jouw bezit. Hierdoor kan je ze erop ieder gewenst moment weer bijpakken om je kennis op te frissen. 

Zoektermen cursus

De investering

Zoektermen Succes

Cursus
€ 129,- ex btw
  • Driedelige online videocursus
  • Voor altijd in jouw bezit
  • Komt er een nieuwe versie van de cursus? Dan ontvang je die automatisch
  • Skills waar je de rest van jouw ondernemersleven de vruchten van plukt

De veelgestelde vragen

Ik heb niet meteen tijd om met de cursus aan de slag te gaan

De cursus blijft van jou en kan je er op ieder moment bijpakken. Je hoeft er dus, na aanschaf, niet meteen mee te beginnen. 

Ik weet nog niet wie mijn ideale klant is, kan ik dan ook beginnen met deze cursus?

Nee, als je nog niet helder hebt wie jouw ideale klant is, moet je eerst daarmee aan de slag. Ik raad je aan om Jouw ideale klant googelt ook aan te schaffen zodat jij jouw doelgroep ontdekt. 

Moet ik al ervaring hebben met SEO?

Om alles uit deze cursus te halen, moet je weten hoe SEO in elkaar steekt. Als je nog helemaal geen ervaring met SEO hebt, raad ik je SEO Start aan. 

Ik heb meerdere diensten/producten. Is deze cursus dan ook geschikt?

Deze cursus kan je ook volgen als je meerdere producten of diensten verkoopt. Ook wanneer je een blog hebt, is het een echte aanrader.