Reviews

Ik kan je wel vertellen waarom het zo belangrijk is om aan de SEO van je website te werken en wat de meerwaarde is als ik je daarbij help, maar je vindt het vast geloofwaardiger als oud-deelnemers hun ervaringen delen. Inmiddels heb ik al een flink aantal reviews over De SEO-School mogen ontvangen en ik ben hier kneitertje trots op! 

https://www.deseoschool.nl/succesvol-starten-met-seo/
Review SEO Start - SEO-cursus voor ondernemers
review SEO Start
Review de SEO-School
Review SEO Start Training De SEO-School

Ik ben nog steeds zo blij dat ik met Next Level ben gestart! Ik vond het vorig jaar mega spannend om te investeren, omdat mijn omzet door Corona sterk achterbleef. Maar ik had geen betere stap kunnen zetten!

Gabriëlla legt de theorie en praktijk zo duidelijk en grondig uit, dat ik nu eindelijk begrijp wat wel en niet werkt en waarom dan! Ik durf mijn klanten nu vol overtuiging te adviseren, geen zorgen meer dat ik door de mand val, of verkeerde keuzes maak, dankzij SEO Next Level weet ik nu precies waar ik het over heb. En bij twijfel heb ik altijd nog de fijne werkboeken om op terug te vallen, een geweldig naslagwerk!

Dankjewel Gabriëlla, dat je altijd een antwoord paraat hebt op alle vragen die ik op
je afvuurde. Dat je steeds meedenkt om mijn teksten nog beter te maken en de vindbaarheid nog verder te verbeteren. Dat je zoveel vertrouwen uitstraalt. En onwijs bedankt dat je zoveel kennis met mij en mijn medecursisten hebt gedeeld. Deze opleiding is zo ontzettend waardevol!

Cindy

Stam+twee

Ik heb de SEO-start training gevolgd bij Gabriella. Een hele complete cursus, die SEO behapbaar en begrijpelijk maakt voor mij. Ik vond SEO eerst maar ingewikkeld; zoveel knoppen waar je aan kunt draaien. Na het volgen van deze cursus is mij helemaal duidelijk hoe ik de vindbaarheid van mijn website kan verbeteren. Alle knoppen waar ik aan kan draaien zijn helder en ik weet hoe ik mijn website SEO-proof verder kan uitbreiden. Sterker nog; met de paar aanpassingen die ik nu heb gedaan zie ik al verbetering in de vindbaarheid! Dat geeft mij super veel motivatie om mijn website verder te optimaliseren.
Wat ik een groot pluspunt vind aan de training is de ondersteuning. Ik voelde geen drempel om mijn vragen te stellen in de facebook groep en kreeg elke keer heel snel antwoord. De antwoorden waren helder en ik wist direct hoe ik verder kon.

Annelies

Christelijke HSP-coach

Gabriella is bijzonder (aanstekelijk) enthousiast over haar vak (#vakidioot)! Gabriella denkt echt met je mee, ze weet enorm veel én ze vindt het serieus belangrijk dat je er alles uithaalt. Het is haar duidelijk niet te doen om enkel ‘cash te harken’ door het verkopen van zoveel mogelijk trajecten. Het is haar missie om ervoor te zorgen dat jij er als deelnemer daadwerkelijk uithaalt wat je voor ogen hebt (liefst nog meer).
Gabriella geeft telkens aan, dat áls je vragen hebt, je deze ten alle tijden kunt stellen in de FB-groep of per mail. En dat zegt ze niet enkel en alleen voor de vorm; zij is oprecht.
De FB groep is overzichtelijk en niet groot. Ik vind dit erg fijn. Én je wordt niet doodgegooid met allerlei meuk, maar er wordt zinvol gecommuniceerd. #enneeikhebgeenaandeleninhaarbedrijf

Naomi

Mister WordPress

Ik heb meegedaan aan Next Level, omdat ik merkte dat SEO-zelfstudie me veel te veel tijd kostte. Ik wilde gewoon dat iemand alles al voor me had verzameld en het me dan 'gewoon' even ging uitleggen. En dat doet Gabriella. Elke week een nieuwe module maakt het behapbaar en goed in te plannen. Next Level heeft me de zekerheid opgeleverd dat ik nu echt veel van SEO weet en met een gerust hart voor opdrachtgevers aan de slag kan. Ik kan nu niet alleen de boodschap van mijn opdrachtgevers goed overbrengen, maar ik durf ook te zeggen dat ik er alles aan kan doen om de kans op een hoge positie in Google te vergroten. En dat gaat goed... Zelfs zo goed dat mijn eigen website nog steeds een drama is, maar ik wel heel veel leuke opdrachtgevers mag helpen.

Lian de Snoo - van Zon

Juffrouw Taal

Als freelance journalist en tekstschrijver werk ik voornamelijk voor tijdschriften en schrijf tekstuele uitingen voor bedrijven (denk aan persberichten, flyers, blogs of SEO-teksten). Maar wat goede SEO-teksten nou écht doen en hoe dat hoger ranken in Google werkt, wist ik niet goed. Ik kon dit allemaal zelf gaan uitzoeken (houd ik van), maar ik moest mijn tijd ook slim indelen. Iets met corona, kids veel thuis enzo. En toen kwam ik Gabriëlla en de SEO-school tegen (via een oud-collega die na de SEO Start training ook aan Next Level zou beginnen). Gabriëlla legt alles goed, duidelijk en in begrijpelijke woorden uit. Ook kan je de modules in je eigen tijd volgen, wel zo handig als freelancer (en moeder).

Heb je hulp nodig? Dan kan je Gabriëlla mailen en je krijgt snel antwoord op je vragen. Ook de coaching calls zijn top, want Gabriëlla is professioneel en heeft veel kennis, maar ze is ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Next Level is voor mij erg waardevol geweest. Doordat ik nu goed weet wat alles inhoudt, kan ik een SEO-strategie bedenken en aan opdrachtgevers uitleggen wat wel en niet goed werkt.
Ik beveel Next Level zeker aan bij anderen. Ook als je net als ik vooral voor opdrachtgevers schrijft.

Wendy van Dalen

Freelance journalist en tekstschrijver

Online gevonden worden mag niet ontbreken op het to do lijstje van iedere online-ondernemer. In het begin dacht ik dat Yoast mij wel voldoende zou helpen om mijn website vindbaar te laten zijn. Damn, what was I wrong!

Tijdens een event ontmoette ik Gabriëlla waarna ik haar ben gaan volgen op social media. Haar instagramposts maar ook haar nieuwsbrieven maakten mij helder dat SEO simpel kon zijn, maar niet zo simpel als dat ik in eerste instantie dacht. Omdat ik toch nog een beetje van mezelf overtuigd was, liet ik eerst een SEO-analyse rapport door Gabriëlla opstellen. Daar kwam de harde waarheid naar boven: met mijn huidige SEO zou ik niet beter gevonden gaan worden.

Aangezien dat toch wel heel erg belangrijk is, besloot ik de training van De SEO-School te volgen. En OMG, wat ben ik blij dat ik de cursus heb gedaan. Het is ontzettend waardevolle training waarbij ik superveel kennis heb opgedaan. Ik ben als e-mailmarketingexpert niet alleen beter vindbaar voor mijn ideale klanten, maar het helpt mij ook om een nog grotere impact te maken en meer mensen te kunnen helpen. Twijfel je nog, ik kan je maar één advies geven en dat is doen ! Deze cursus is goud waard voor iedere online-onderneming.

Kirsten Timmermans - E-mailmarkertingexpert

Kirstentimmermans.nl

Superfijne zoektermen brainstormsessie gehad met Gabriella! Ik dacht dat ik al heel wat wist, maar deze sessie heeft mij echt nieuwe inzichten gebracht om beter vindbaar te worden voor mijn ideale klant. Een goede motivatie om met de website  van Paulien Kluver Film & Photography aan de slag te gaan!

Paulien Kluver

Paulien Kluver Film & Photography voor bedrijven en ondernemers

seo cursus voor beginners

Vandaag de zoektermenbrainstormsessie gehad! Het was het echt helemaal waard. Niet alleen de sessie, maar vooral alle info die ik (dezelfde dag nog!!) ontvangen heb. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek met blogtitels die ik zo kan gebruiken voor The Money Mate én alle informatie zodat ik het in het vervolg zelf kan! Absolute aanrader.

Marissa Bonants

The Money Mate

De training heeft ervoor gezorgd dat ik weet waar ik sta met mijn bedrijf en waarmee ik aan de slag moet. Het was prettig om daarbij de nodige uitleg te krijgen over Google Analytics en Google Search Console.
Met name dat laatste was voor mij erg waardevol. Gabriëlla legt alles duidelijk en op een fijne manier uit,
en geeft concrete voorbeelden. Goed te volgen; geen abracadabra. Een echte aanrader voor een ieder die
serieus aan de slag wil met SEO.

Pauline

Pauline Ploeg | VA

Fijn om uitleg over SEO te krijgen in 'gewoon' Nederlands. Ik heb eerder weleens elders een webinar gevolgd over SEO en aan het einde snapte ik er nog niets van. Nu lijkt het kwartje te vallen en zijn er concrete stappen die ik kan zetten voor Esther's Keuken. Dus dankjewel! Ik heb waanzinnig veel geleerd van de SEO-basics training! 

Esther

Esther's Keuken

Het is een zeer waardevolle training waar je echt mee aan de slag kan. Een aantal dingen uit de training had ik al geïnstalleerd en nu begrijp ik ook hoe ik ze kan passen voor By Venes. Bedankt Gabriëlla! 

Venessa

By Venes

Hele fijne SEO-training waardoor ik nu precies weet waar ik sta met betrekking tot SEO. Het is voor mij niet meer gissen naar hoe ik bezig ben, maar ik weet nu precies wat ik al goed doe en wat ik nog kan verbeteren voor Aan tafel bij Anna. Het feit dat ik dit nu na drie jaar pas kan zeggen, geeft aan dat de training heerlijk duidelijk is en precies aansluit bij mijn behoefte. En Gabriëlla denkt graag mee en komt overal op terug. 

Anna

Aan tafel bij Anna

“Ik dacht dat ik na jaren bloggen wel het een en ander wist over SEO. Ik besloot de cursus te doen, omdat ik wist dat ik meer met mijn SEO kon en graag iets wilde leren over Google Search Console. De cursus heeft mij uiteindelijk zoveel meer geleerd dan ik vooraf kon bedenken. Daarnaast is de inhoud superpraktisch en kun je na iedere week direct aan de slag. Ik heb een test gedaan met een paar van m’n artikelen en stond binnen no-time bovenaan (op nummer 1) in de zoekresultaten met verschillende zoektermen. Gewoon omdat m’n blogs waarop ik gevonden wil worden nu van top tot teen goed in elkaar zitten.”

Lian van Rens

Jouw USA roadtripplanner

Ik ben de training gaan volgen zodat ik mijn (nieuwe) blog direct goed kon optimaliseren. Ik blog al zo'n 8 jaar, maar ik heb mij er eerder nooit in verdiept. Gabriëlla is megakundig, weet precies waar ze het over heeft en staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Met recht een SEO-expert! Ik heb nu een beetje spijt dat ik er nooit eerder mee aan de slag ben gegaan, want het werkt supergoed. Nu ik alles wat ik heb geleerd uit de cursus toepas op mijn blog, merk ik direct resultaten en ik vind het supertof dat ik dus echt zelf invloed heb op mijn positie in Google. Een aanrader voor iedere blogger!

MIlou Smit

Milousmit.nl

De SEO-training zit absoluut boordevol waarde. Gabriëlla weet een bak aan informatie heel praktisch uit te leggen én te vertalen naar de praktijk, zodat je ook direct zelf aan de slag kan. Ik dacht eerst dat mijn vindbaarheid als ondernemer wel los zou lopen, maar begrijp nu dat je daar toch écht iets voor moet doen. Ben je ondernemer, dan raad ik je deze training absoluut aan, iets om tijd voor vrij te maken in je agenda. Gabriëlla is zelf onwijs gedreven en altijd bereid om even met je mee te denken en je vragen te beantwoorden.

Ymkje Hoekstra

MultiplYMe

SEO - Al zoveel over gehoord maar nog nooit iets écht van begrepen. Gabriella weet bizar veel van dit onderwerp en legt alles zo duidelijk uit. De opdrachten in overzichtelijke stappen zorgen voor een hele waardevolle training. Een must voor iedereen die graag goed gevonden wil worden. Ze maakt het zelfs leuk… Google is gonna be my best friend 🙂

Jodi van Doornen

Feestje van hout