fbpx

Reviews

Ik kan je wel vertellen waarom het zo belangrijk is om aan de SEO van je website te werken en wat de meerwaarde is als ik je daarbij help, maar je vindt het vast geloofwaardiger als oud-deelnemers hun ervaringen delen. Inmiddels heb ik al een flink aantal reviews over De SEO-School mogen ontvangen en ik ben hier kneitertje trots op! 

Review SEO Start Training De SEO-School

Online gevonden worden mag niet ontbreken op het to do lijstje van iedere online-ondernemer. In het begin dacht ik dat Yoast mij wel voldoende zou helpen om mijn website vindbaar te laten zijn. Damn, what was I wrong!

Tijdens een event ontmoette ik Gabriëlla waarna ik haar ben gaan volgen op social media. Haar instagramposts maar ook haar nieuwsbrieven maakten mij helder dat SEO simpel kon zijn, maar niet zo simpel als dat ik in eerste instantie dacht. Omdat ik toch nog een beetje van mezelf overtuigd was, liet ik eerst een SEO-analyse rapport door Gabriëlla opstellen. Daar kwam de harde waarheid naar boven: met mijn huidige SEO zou ik niet beter gevonden gaan worden.

Aangezien dat toch wel heel erg belangrijk is, besloot ik de training van De SEO-School te volgen. En OMG, wat ben ik blij dat ik de cursus heb gedaan. Het is ontzettend waardevolle training waarbij ik superveel kennis heb opgedaan. Ik ben als e-mailmarketingexpert niet alleen beter vindbaar voor mijn ideale klanten, maar het helpt mij ook om een nog grotere impact te maken en meer mensen te kunnen helpen. Twijfel je nog, ik kan je maar één advies geven en dat is doen ! Deze cursus is goud waard voor iedere online-onderneming.

Kirsten Timmermans - E-mailmarkertingexpert

Kirstentimmermans.nl

Superfijne zoektermen brainstormsessie gehad met Gabriella! Ik dacht dat ik al heel wat wist, maar deze sessie heeft mij echt nieuwe inzichten gebracht om beter vindbaar te worden voor mijn ideale klant. Een goede motivatie om met de website  van Paulien Kluver Film & Photography aan de slag te gaan!

Paulien Kluver

Paulien Kluver Film & Photography voor bedrijven en ondernemers

Vandaag de zoektermenbrainstormsessie gehad! Het was het echt helemaal waard. Niet alleen de sessie, maar vooral alle info die ik (dezelfde dag nog!!) ontvangen heb. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek met blogtitels die ik zo kan gebruiken voor The Money Mate én alle informatie zodat ik het in het vervolg zelf kan! Absolute aanrader.

Marissa Bonants

The Money Mate

Ik vond de zoektermensessie heel waardevol. Je hebt een verwachting van de zoektermen waar klanten op zoeken, maar na de sessie met Gabriella had ik er veel meer. De Skypesessie was erg prettig en ik heb heel wat kantjes vol geschreven. Al had dit niet gehoeven want het document dat ze me na onze sessie over zoektermen toestuurde, was meer dan compleet. Dus kon ik ze direct gebruiken in de teksten op mijn website. Ik ben zo blij dat Gabriella mij voor mijn bedrijf DB Studiebegeleiding hiermee heeft kunnen helpen. Voor mijn nieuwe bedrijf Fit Bevallen boek ik er binnenkort weer een! 

Dayenne

DB Studiebegeleiding | Fit Bevallen

De training heeft ervoor gezorgd dat ik weet waar ik sta met mijn bedrijf en waarmee ik aan de slag moet. Het was prettig om daarbij de nodige uitleg te krijgen over Google Analytics en Google Search Console.
Met name dat laatste was voor mij erg waardevol. Gabriëlla legt alles duidelijk en op een fijne manier uit,
en geeft concrete voorbeelden. Goed te volgen; geen abracadabra. Een echte aanrader voor een ieder die
serieus aan de slag wil met SEO.

Pauline

Pauline Ploeg | VA

Fijn om uitleg over SEO te krijgen in 'gewoon' Nederlands. Ik heb eerder weleens elders een webinar gevolgd over SEO en aan het einde snapte ik er nog niets van. Nu lijkt het kwartje te vallen en zijn er concrete stappen die ik kan zetten voor Esther's Keuken. Dus dankjewel! Ik heb waanzinnig veel geleerd van de SEO-basics training! 

Esther

Esther's Keuken

Het is een zeer waardevolle training waar je echt mee aan de slag kan. Een aantal dingen uit de training had ik al geïnstalleerd en nu begrijp ik ook hoe ik ze kan passen voor By Venes. Bedankt Gabriëlla! 

Venessa

By Venes

De eerste stappen zijn gezet in de SEO-wereld. De stories van de SEO-basics training waren duidelijk en werden op een laagdrempelige manier uitgelegd. Ik had voor mijn webshop Leave Love Behind een flink aantal 'aha-momenten'! 

Mareike

Leave Love Behind

Hele fijne SEO-training waardoor ik nu precies weet waar ik sta met betrekking tot SEO. Het is voor mij niet meer gissen naar hoe ik bezig ben, maar ik weet nu precies wat ik al goed doe en wat ik nog kan verbeteren voor Aan tafel bij Anna. Het feit dat ik dit nu na drie jaar pas kan zeggen, geeft aan dat de training heerlijk duidelijk is en precies aansluit bij mijn behoefte. En Gabriëlla denkt graag mee en komt overal op terug. 

Anna

Aan tafel bij Anna

“Ik dacht dat ik na jaren bloggen wel het een en ander wist over SEO. Ik besloot de cursus te doen, omdat ik wist dat ik meer met mijn SEO kon en graag iets wilde leren over Google Search Console. De cursus heeft mij uiteindelijk zoveel meer geleerd dan ik vooraf kon bedenken. Daarnaast is de inhoud superpraktisch en kun je na iedere week direct aan de slag. Ik heb een test gedaan met een paar van m’n artikelen en stond binnen no-time bovenaan (op nummer 1) in de zoekresultaten met verschillende zoektermen. Gewoon omdat m’n blogs waarop ik gevonden wil worden nu van top tot teen goed in elkaar zitten.”

Lian van Rens

Jouw USA roadtripplanner

Ik ben de training gaan volgen zodat ik mijn (nieuwe) blog direct goed kon optimaliseren. Ik blog al zo'n 8 jaar, maar ik heb mij er eerder nooit in verdiept. Gabriëlla is megakundig, weet precies waar ze het over heeft en staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Met recht een SEO-expert! Ik heb nu een beetje spijt dat ik er nooit eerder mee aan de slag ben gegaan, want het werkt supergoed. Nu ik alles wat ik heb geleerd uit de cursus toepas op mijn blog, merk ik direct resultaten en ik vind het supertof dat ik dus echt zelf invloed heb op mijn positie in Google. Een aanrader voor iedere blogger!

MIlou Smit

Milousmit.nl

De SEO-training zit absoluut boordevol waarde. Gabriëlla weet een bak aan informatie heel praktisch uit te leggen én te vertalen naar de praktijk, zodat je ook direct zelf aan de slag kan. Ik dacht eerst dat mijn vindbaarheid als ondernemer wel los zou lopen, maar begrijp nu dat je daar toch écht iets voor moet doen. Ben je ondernemer, dan raad ik je deze training absoluut aan, iets om tijd voor vrij te maken in je agenda. Gabriëlla is zelf onwijs gedreven en altijd bereid om even met je mee te denken en je vragen te beantwoorden.

Ymkje Hoekstra

MultiplYMe

SEO - Al zoveel over gehoord maar nog nooit iets écht van begrepen. Gabriella weet bizar veel van dit onderwerp en legt alles zo duidelijk uit. De opdrachten in overzichtelijke stappen zorgen voor een hele waardevolle training. Een must voor iedereen die graag goed gevonden wil worden. Ze maakt het zelfs leuk… Google is gonna be my best friend 🙂

Jodi van Doornen

Feestje van hout