Goed Gevonden - de Podcast

In Goed Gevonden – de Podcast leer je iedere week weer nieuwe dingen over SEO. Je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes waardoor je nooit een update misloopt en je ontdekt regelmatig handige trucjes waardoor jouw bedrijf straks nog beter vindbaar is in Google. 

Goed gevonden de podcast

#13 Dit is hoe jij jouw omzet laat groeien met SEO

SEO is een hele fijne manier om jouw bekendheid te laten groeien, maar als je het goed inzet, laat je ook je omzet er enorm mee stijgen. In deze aflevering leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Goed gevonden de podcast

#14 Dit is wat je echt moet doen om goed vindbaar te zijn in Google

Moeten is nooit leuk, maar... goed gevonden willen worden in Google betekent jezelf houden aan een aantal belangrijke regels.

Goed gevonden de podcast

#15 Drie snelle tips om beter vindbaar te zijn in Google

Bestaan er quick fixes om te scoren in Google? Zeker niet. Maar deze 3 snelle tips brengen je toch weer wat dichterbij die top positie in de zoekmachine.

Goed gevonden de podcast

#10 Bullshit bingo! De 6 grootste onzinverhalen over SEO

Er gaan een hoop gekke verhalen rond over SEO en geeft de o zo fijne marketingtool een enorm slecht imago. Dit zijn de 6 grootste onzinverhalen op een rij

Goed gevonden de podcast

#11 Dit is waarom jij vandaag nog moet beginnen met seo

Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat jij vindbaar bent op zoektermen die perfect passen bij jouw bedrijf. Hallo meer bekendheid, meer klanten en meer omzet!

Goed gevonden de podcast

#12 Over het overleven van een terroristische aanslag

In 2016 maakte Gabriella van heel dichtbij de aanslag op de Promenade des Anglais in Nice mee. Dit trauma heeft heel veel ellende gekost, maar ook veel mooie dingen opgeleverd.

Goed gevonden de podcast

#7 De gouden regel als je goed gevonden wil worden in Google

Je wordt niet zomaar goed gevonden in Google, daar moet je echt wel wat voor doen. Ondanks dat Google veel spelregels kent, is dit toch wel de allerbelangrijkste.

Goed gevonden de podcast

#8 De 5 meest gemaakte SEO-fouten door ondernemers

Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als je concurrenten. Dat scheelt je heel veel tijd, moeite en lage posities in Google

Goed gevonden de podcast

#9 Zo schrijf je een goede SEO-tekst (ook als niet-schrijver)

Je hoeft echt geen steengoede tekstschrijver te zijn om je bedrijf vindbaar te maken in Google. Zo schrijf je een SEO-tekst die toch scoort

#6 Hoe ga je om met de updates van Google?

Weer een nieuwe update! De ene klinkt nog heftiger dan de ander en je bent als de dood dat zo’n update een enorme impact heeft op jouw positie in Google. Welke updates zijn er eigenlijk allemaal en hoe zorg je ervoor dat jij daar geen last van hebt? 

Goed gevonden de podcast
Goed gevonden de podcast

#5 SEO en Sales - waar laat jij nu omzet liggen?

SEO is stap 1, conversieoptimalisatie stap 2. Je haalt pas echt omzet uit je website als je weet waar je ideale klant op zoekt en hoe je het zo makkelijk mogelijk voor diezelfde klant kan maken op je website. Conversieoptimalisatie is dus een pre, maar dan moet je het wel goed aanpakken. In deze aflevering ontdek je waar jij nu nog omzet laat liggen. 

#4 Help, hoe kies ik de juiste zoektermen?

Zoektermen, het zijn van die vervelende dingen. Althans, zo denken ondernemers erover. Want welke zoektermen zorgen nou precies voor die top posities in Google? 

Goed gevonden de podcast
Goed gevonden de podcast

#3 Hoe begin je met SEO en welke stappen leiden tot succes?

Ieder begin is moeilijk, helemaal als je niet eens weet waar je moet starten. In deze aflevering van Goed Gevonden de Podcast leer je hoe je, helemaal zelf, jouw bedrijf goed vindbaar kan maken in Google. 

#2 Dit is waarom je voor SEO meerdere ideale klanten nodig hebt

Meerdere ideale klanten? Is dat niet de doodzonde volgens iedere businesscoach? Jazeker, maar als je echt goed vindbaar wil zijn voor jouw complete doelgroep, moet je nadenken over zoektermen vanuit meerdere ideale klanten. 

Goed gevonden de podcast
Goed gevonden de podcast

#1 Wat is SEO en waarom is het zo belangrijk voor je bedrijf?

Een kennismaking! Want waarom met SEO beginnen als je niet eens precies weet wat het is? In deze aflevering ontdek je wat zoekmachineoptimalisatie precies inhoudt en waarom je het zeker moet inzetten als je jouw bedrijf wil laten groeien.