SEO & Sales

SEO heb je inmiddels redelijk onder de knie. Je weet wat zoektermen zijn, hoe je een goede SEO-tekst schrijft en je bent ook niet ontevreden over het verkeer naar jouw website toe. Waar jij wel van baalt als een stekker, is wat jouw website je nu oplevert. Je ziet de bezoekersaantallen toenemen, maar je omzet doet niet echt mee. De verkoop en leads blijven erg achter en dat frustreert je. Hoe zorg je er nou voor dat je meer geld gaat verdienen!? 

Je tast in het duister, want je weet eigenlijk helemaal niet zo goed hoe het werkt. Wat is conversie nou precies en hoe verhoog je het? Je hebt weleens wat gehoord over het succes van een goede salespage en dat je juist geld misloopt als bezoekers snel afgeleid zijn. maar hoe je van jouw website een money machine maakt? Je hebt werkelijk geen idee. Hierdoor heb je het gevoel dat je tot stilstand wordt gebracht. Wat heb je aan vindbaar zijn als je de volgende stap niet kan zetten? 

SEO is stap 1. Conversie-optimalisatie maakt van jouw website pas echt een omzetmiddel.  

Hier baal je ontzettend van

Stel je eens voor dat het er zo uitziet

SEO & Sales

De videotraining voor iedere onderneemster die van haar website een omzetmiddel wil maken
Tijdelijk met gratis Salespage Stappenplan € 49,-

SEO is een geweldige marketingtechniek om jouw kennis en kunde of producten aan het grote publiek te laten zien. Maar als je dat verkeer op je website hebt, moet je er ook iets mee doen. 

In de SEO & Sales videotraining leer je wat conversie-optimalisatie precies is, hoe je het toepast, waar een goede salespage uit bestaat en hoe je deze zelf schrijft. 

De training bestaat uit een video met praktijkvoorbeelden, uitgebreide uitleg en een salespage stappenplan, zodat jij na het bekijken van de video direct zelf aan de slag kan. 

Doordat zowel het stappenplan als de videotraining lifetime toegankelijk zijn, kan je ze er op ieder gewenst moment bijpakken om je kennis weer op te frissen. 

De investering

SEO & Sales

Videotraining
€ 87,-ex btw
  • Online videotraining
  • Voor altijd in jouw bezit
  • Bonus: salespage stappenplan t.w.v 49,-
  • Skills waar je de rest van jouw ondernemersleven de vruchten van plukt

De veelgestelde vragen

Kan ik SEO & Sales ook op een later moment volgen?

De videotraining blijft van jou en kan je op ieder moment terugkijken. Je hoeft er dus, na aanschaf, niet meteen mee te beginnen. 

Ik ben pas net begonnen met ondernemen. Is het handig om dit dan al te volgen?

Heb je de SEO van jouw website al op orde? Dan kan je zeker aan de slag met deze videotraining, zelfs als je pas net ondernemer bent. 

Moet ik al ervaring hebben met SEO?

Om alles uit de training te halen, moet je een beetje weten hoe SEO in elkaar steekt. Als je nog helemaal geen ervaring met SEO hebt, raad ik je SEO Start aan. 

Leer ik in deze training echt hoe ik een goede salespage schrijf?

Jazeker! Ik neem je stap voor stap mee door het proces en laat ook voorbeelden zien van goede teksten. Na de training weet je waar je op moet letten, wat je wel moet doen en wat je juist beter achterwege kunt laten.