Lieve toekomstige cursist van De SEO-School

Je bent met een reden op onze website terechtgekomen. Je wil iets met SEO. Wat weet je nog niet, maar dat er gouden kansen voor het oprapen liggen als je goed vindbaar bent in Google, is jou wel duidelijk. 

Voordat je verder leest, zijn er een aantal dingen die je moet weten. De SEO-School is de plek voor ondernemers (to be) waar zij op een laagdrempelige manier leren hoe zij hun bedrijf of blog kneitergoed vindbaar maken in Google. Je vindt bij ons geen moeilijke termen of ingewikkelde theorieën, want daar doen we niet aan. 

SEO is makkelijk, leuk en vooral ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf. Aan ons de taak om dat jou zo goed mogelijk te leren op een zo fijn mogelijk manier. De SEO-School is er voor de vrouwelijke ondernemer. Niet dat mannen niet welkom zijn, maar van de meer dan duizend cursisten die De SEO-School inmiddels telt, waren er maximaal 10 van het mannelijke geslacht. 

Onze missie is namelijk om vrouwelijke ondernemers te laten zien dat zij ook prima zelf hun bedrijf kunnen laten scoren in de zoekmachine, zonder daarbij afhankelijk te zijn van een extern bureau. Onafhankelijkheid staat hier dus met grote letters op de muur, naast leuk, makkelijk en succesvol. 

Mijn naam is Gabriëlla van Rosmalen

En ik ben de eigenaar van De SEO-School. Inmiddels werk ik al een kleine 5 jaar als SEO-specialist en heb ik fantastische ondernemers als Francesca Kookt, Laura’s Bakery en Lot Beukers mogen samenwerken. 

Toen ik begon met De SEO-School lukte het prima om alles in mijn eentje te doen, maar sinds een aantal jaar mag ik mezelf gelukkig prijzen met een enorm fijn team om me heen. Deze toppers tillen De SEO-School naar een nog hoger niveau, zorgen met heel veel liefde voor de cursisten en werken hard aan de perfecte leeromgeving voor de SEO-cursussen. 

De SEO-School - SEO voor ondernemers

Maar, lieve toekomstige cursist van De SEO-School...

… waarom moet je dan per se mij hebben, vraag jij je misschien af. Heel makkelijk: ik heb in jouw schoenen gestaan. Ook ik heb de haren uit mijn hoofd getrokken van frustratie omdat ik niet begreep waarom ik onvindbaar bleef. Ook ik heb twijfelend naar mijn scherm gekeken omdat ik geen idee had waar ik mee bezig was. Ik weet hoe jij je nu voelt en ik weet daarom ook wat jij nu nodig hebt om wel met plezier en gemak aan jouw vindbaarheid te werken. 

Je mag van de cursussen van De SEO-School behoorlijk wat verwachten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • laagdrempelig, want we willen het zo makkelijk mogelijk voor jou maken.
  • Ze zijn up-to-date. SEO verandert steeds, dus wij veranderen mee
  • Je kan altijd je vragen stellen, want bij SEO in Business en SEO Next Level zit een uitgebreide en waardevolle community. 
  • Ze zijn ontzettend compleet. SEO is meer dan alleen wat teksten knallen, dus we denken ook mee over jouw doelgroep en strategie. 
  • En praktisch, want aan alleen kennis heb je niets. 

Bij de SEO-School:

Niet bij De SEO-School

Gabriella van Rosmalen SEO-Specialist De SEO-School

Of je pas begint met SEO en staat te springen om bij de hand genomen te worden, of juist al wat verder bent en niet kan wachten om die specialisten status te pakken: bij De SEO-School leer je alles over SEO en hoe je dat in kan zetten voor jouw bedrijf (of dat van je klanten natuurlijk).

Voel je vrij om ons een mailtje te sturen als je vragen hebt over welke cursus bij jou past bijvoorbeeld. En wil je alvast beginnen met leren? Luister dan vooral Goed Gevonden de Podcast of lees een van de vele blogs

Lieve toekomstige cursist van De SEO-School, we hopen je snel te zien bij de cursus die bij jou past.