fbpx

Over De SEO-School

Waar kan je als onderneemster leren hoe je online beter vindbaar bent en goed scoort in Google, zonder tegen allerlei ingewikkelde termen aan te lopen? Nog nergens, vond ik, en daarom heb ik De SEO-School opgericht. Het komt nog te vaak voor dat er met (onnodig veel) technische woorden wordt gesmeten en zoekmachineoptimalisatie moeilijker wordt gemaakt dan het is. 

Ik besloot een fijne plek te creëren waar je als ondernemer kan leren hoe je SEO toepast, zodat jij zelf alle kennis in huis hebt om jouw onderneming online te laten groeien. Geen moeilijk gedoe, maar duidelijke video’s, laagdrempelige uitleg, meer dan genoeg mogelijkheden om vragen te stellen en een fijne online-omgeving waar je altijd de lesstof terug kan vinden. 

Mijn naam is Gabriëlla van Rosmalen

En ik ben SEO-expert voor vrouwelijke ondernemers die zelf willen leren hoe ze hun business goed vindbaar willen maken in Google. Ook neem ik regelmatig de SEO over, zodat ik met een goede SEO-contentstrategie hun online-vindbaarheid kan vergroten. 

Na het schrijven van honderden teksten (in opdracht) en het begeleiden van tientallen geweldige ondernemers, weet ik als geen ander hoe je met zoekmachineoptimalisatie de bezoekersaantallen van jouw website door het dak laat gaan. Maar dat is niet het enige wat je met SEO voor elkaar krijgt. 

Alles leren over SEO ondernemers - De SEO-School

Heb je al eens gedacht aan het bereiken van jouw doelgroep via Google? Het verhogen van je (affiliate-) omzet? Het bieden van geweldig en optimaal gebruiksgemak aan lezers op jouw website?  En het vergroten van jouw expertstatus? Allemaal resultaten van een goed uitvoerde optimalisatie! 

Gabriella van Rosmalen SEO-Specialist De SEO-School

Inmiddels ben ik een uitermate gelukkige SEO-expert. Door het toepassen van zoekmachineoptimalisatie ben ik van een handjevol bezoekers naar een vaste stroom van honderden lezers per dag gegaan. Ook levert mijn zichtbaarheid in Google me een zekere autoriteit en professionaliteit op. 

Deze zichtbaarheid heeft er ook voor gezorgd dat ruim honderd onderneemsters de SEO Start  hebben gevolgd. Ik mag diverse prachtige bedrijven tot mijn vaste SEO-klanten rekeningen en tientallen vrouwen doen mee aan het uitgebreide SEO-programma waarmee je echt de diepere laag van zoekmachineoptimalisatie te pakken krijgt. 

De SEO-School & De Blogbaas

De SEO-School

De SEO-School komt voort uit De Blogbaas en met De SEO-School richt ik me volledig op zoekmachineoptimalisatie en ondernemers die daar, geheel terecht, kansen in zien om online te groeien. 

Jij bent als ondernemer ontzettend goed in wat je doet. Jouw producten en of diensten zijn heel waardevol, maar je hebt geen flauw idee hoe je ze, zonder social media, aan je doelgroep laat zien. SEO is het antwoord op deze vraag! Met De SEO-School help ik vrouwelijke ondernemers die zelf de touwtjes in handen willen hebben, maar het zat zijn om continu achter de feiten aan te lopen. 

Als SEO-expert neem ik ook zelf de SEO van bedrijven over, zodat zij daar geen omkijken naar hebben. 

De Blogbaas

De Blogbaas heb ik in eerste instantie opgericht om mijn liefde voor schrijven te vieren en andere bloggers te helpen er net zoveel plezier aan te beleven als ik zelf heb. 

Al snel kwam ik erachter dat ik iets kon waar anderen nog weinig over wisten: zoekmachineoptimalisatie. Ik lanceerde een SEO-basics training voor bloggers training die direct storm liep. Daarna kwam er een SEO-training speciaal voor ondernemers en ik voelde dat ik op het gebied van zoekmachineoptimalisatie uit het jasje van De Blogbaas groeide. Daarom heb ik De SEO-School losgekoppeld.

Met De Blogbaas ga ik me in de toekomst richten op het ondersteunen van ondernemers die content creatief willen inzetten. 

SEO-specialist ondernemers zpp'er De SEO-School