Over De SEO-School

Waar kan je als onderneemster leren hoe je online beter vindbaar bent en goed scoort in Google, zonder tegen allerlei ingewikkelde termen aan te lopen? Nog nergens, vond ik, en daarom heb ik De SEO-School opgezet. Het komt nog te vaak voor dat er met (onnodig veel) technische woorden wordt gesmeten en zoekmachineoptimalisatie moeilijker wordt gemaakt dan het is. 

Ik besloot een fijne plek te creëren waar je als ondernemer kan leren hoe je SEO toepast, zodat jij zelf alle kennis in huis hebt om jouw onderneming online te laten groeien. Geen moeilijk gedoe, maar duidelijke video’s, laagdrempelige uitleg, meer dan genoeg mogelijkheden om vragen te stellen en een fijne online-omgeving waar je altijd de lesstof terug kan vinden. 

Mijn naam is Gabriëlla van Rosmalen

En ik ben SEO-expert, coach voor ondernemers en tekstschrijver. 

Na het schrijven van honderden teksten (in opdracht) en het begeleiden van tientallen geweldige ondernemers, weet ik als geen ander hoe je met zoekmachineoptimalisatie de bezoekersaantallen van jouw website door het dak laat gaan. Maar dat is niet het enige wat je met SEO bereikt. Heb je al eens gedacht aan het bereiken van jouw doelgroep via Google? Het verhogen van je (affiliate-) omzet? Het bieden van geweldig en optimaal gebruiksgemak aan lezers op jouw website?  En het vergroten van jouw expertstatus?

SEO-Expert Gabriella van Rosmalen

Inmiddels ben ik al heel wat (schrijf)jaren verder, heb ik tientallen SEO-testen voor ondernemers gemaakt waardoor ze direct hun website kunnen verbeteren, hebben heel wat ondernemers mijn SEO-training gevolgd en begeleid ik diverse geweldige bedrijven bij het vergroten van hun online-vindbaarheid. 

Gabriella van Rosmalen SEO-Specialist

De SEO-School & De Blogbaas

De SEO-School

De SEO-School komt voort uit De Blogbaas en met De SEO-School richt ik me volledig op zoekmachineoptimalisatie en ondernemers die daar, geheel terecht, kansen in zien om online te groeien. 

Jij bent als ondernemer ontzettend goed in wat je doet. Jouw producten en of diensten zijn heel waardevol, maar je weet niet goed hoe je ze bij jouw doelgroep krijgt. Hoe zorg je er nou voor dat jij gevonden wordt via Google? Dat die bezoekersaantallen stijgen en je ook bezoekers trekt die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij op je website hebt staan? Op die vragen, en nog heel veel andere, geef ik antwoord met mijn SEO-programma voor ondernemers

De Blogbaas

De Blogbaas heb ik in eerste instantie opgericht om mijn liefde voor schrijven te vieren en andere bloggers te helpen er net zoveel plezier aan te beleven als ik zelf heb. 

Al snel kwam ik erachter dat ik iets kon waar anderen nog weinig over wisten: zoekmachineoptimalisatie. Ik lanceerde een SEO-basics training voor bloggers training die direct storm liep. Daarna kwam er een SEO-training speciaal voor ondernemers en ik voelde dat ik op het gebied van zoekmachineoptimalisatie uit het jasje van De Blogbaas groeide. Daarom richt ik me met De Blogbaas nu vooral op het spreken over (zakelijk) bloggen en het creatief begeleiden van ondernemers die bloggen willen inzetten voor hun bedrijf.