fbpx

SEO START

SEO? Daar begin jij niet aan. Kneitertje ingewikkeld en op de eerste positie staan in Google is toch alleen maar weggelegd voor grote bedrijven. Jij gelooft, nee, jij weet zeker dat klanten jou nooit gaan vinden via de zoekmachine en dus ga je daar ook geen tijd en energie in steken. 

Met ontzettend veel liefde en nog meer plezier ontkracht ik letterlijk alle belemmerende overtuigingen die hierboven staan. Want ook jij, als ondernemer, kan goed gevonden worden in Google. Ook jij kan betalende klanten krijgen via jouw website. En ook jij kan dat zelf voor elkaar krijgen. SEO is geen rocket science. Je moet alleen weten hoe je het toepast. 

Je weet hoe je Google voor je kan laten werken
Je wordt gevonden op zoektermen die bij jouw onderneming passen
Je ideale klant weet jouw website moeiteloos te vinden
Je website wordt een middel om de omzet te verhogen

SEO Start:

Dé laagdrempelige SEO-training voor ondernemers 
die de theorie van zoekmachineoptimalisatie in de praktijk willen brengen 

Hier loop jij voortdurend tegenaan

Dit is wat SEO START jou oplevert!

SEO START

SEO Start is een SEO-training voor ondernemers die je volgt in Het Klaslokaal, een online-omgeving. Het bestaat uit zes video’s, evenveel werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw website meteen optimaliseert. 

Bij SEO Start hoort ook een community: De SEO-Schoolbank. Hierin vind je wekelijks nieuwe video’s, blogs of tips die aansluiten op de training. Daarnaast wordt er maandelijks een Q&A georganiseerd, zodat jij de vragen die je hebt, ook direct kan stellen. 

Google: de basis

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De online-training begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics

Meten is weten. Hoeveel bezoekers weten jouw website via Google te vinden en hoe blij worden ze van jouw content? In deze module leer je hoe je Google Analytics optimaal moet gebruiken.

Search Console

Search Console is onmisbaar als je jouw website wil optimaliseren, aangezien deze dienst jou vertelt op welke zoektermen je nu wordt gevonden in Google. Je leert hoe je vanuit hier jouw website online-vindbaar maakt.

Zoektermen & jouw ideale klant

Wie is jouw ideale klant en met welke woorden zoekt diegene? In deze module leer je hoe je de juiste zoektermen vindt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Content met je content

Wat is een landingspagina? Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door waardevolle blogs? En op welke manier bouw je een SEO-tekst op? Je leert het in deze module?

Bonus: contentstrategie

Een goede SEO-contentstrategie zorgt ervoor dat je gericht te werk kan gaan om zo sneller je doel te bereiken. In deze module leer je hoe je voor jezelf een goede strategie neerzet.

De investering

SEO START

SEO-theorie direct in de praktijk brengen
249,-
  • Zes modules met video's, werkboeken en opdrachten
  • Drie maanden toegang tot het online-programma
  • Vijf maanden toegang tot de community De SEO-Schoolbank
  • Een training vol theorie en praktijk zodat je direct aan de slag kan met scoren in Google!