fbpx

Het is tijd om jouw website op de eerste plaats te zetten!

Daar zit je dan, met je prachtige producten en/of diensten. Een bak aan kennis in huis, maar geen idee hoe je ervoor zorgt dat mensen je weten te vinden. Je verkoopt soms echt wel lekker hoor, via Instagram bijvoorbeeld. Maar het kost je zoveel tijd en energie. Het liefst wil je dat het allemaal een stuk makkelijker gaat. Dat mensen jouw bedrijf ook weten te vinden als je daar niet actief mee bezig bent. Hoe tof zou het zijn als jouw website gewoon ontzettend goed scoort in Google, zodat die nieuwe klanten vanzelf komen? 

Ontzettend tof, vraag maar aan de (oud-)deelnemers van SEO Start. Want zij hebben dat inmiddels voor elkaar gekregen. Ook zij stonden eerst waar jij nu staat, maar met behulp van SEO Start en De SEO-School weten zij nou als geen ander hoe zij hun producten en/of diensten goed vindbaar maken in Google. 

En als zij het kunnen, dan kan jij het ook? SEO is geen rocket science, je moet alleen weten hoe je het aanpakt en wat de spelregels zijn. Wij gaan je dat leren, zodat jij straks helemaal zelf jouw bedrijf vindbaar kan maken voor jouw doelgroep.

Hallo meer bezoekers, hallo sterkere expertstatus en hallo groeiende omzet. 

En hallo gigantische stapel BONUSSEN. Tot en met 17 oktober krijgt je maar liefst € 1650,- aan bonussen als je ja zegt tegen SEO Start. Daarna gaat de cursus voor 4 maanden dicht. 
Review de SEO-School
review SEO Start
Review SEO Start - SEO-cursus voor ondernemers
Review SEO Start - De SEO-School

Hier loop jij voortdurend tegenaan

Dit is wat SEO START jou oplevert!

SEO Start:

Dé laagdrempelige SEO-cursus voor ondernemers
die op een laagdrempelige en makkelijke manier willen leren
hoe zij zelf hun website goed vindbaar maken in Google

Je begrijpt hoe je jouw website vindbaar kan maken in Google
Je wordt gevonden op zoektermen die bij jouw onderneming passen
Je ideale klant weet jouw website moeiteloos te vinden
Je weet hoe je van jouw website een vaste inkomstenbron maakt

Wat heb jij nodig om jouw website goed vindbaar te maken?

SEO Start is een SEO-training voor ondernemers die je volgt in Het Klaslokaal, een online-omgeving. Het bestaat uit zes modules met video’s, werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw website meteen optimaliseert. Per week krijg je toegang tot een nieuwe module en de bijbehorende opdrachten. 

Bij SEO Start hoort ook een community: De SEO-Schoolbank. Hierin vind je wekelijks nieuwe video’s, blogs of tips die aansluiten op de training. Daarnaast kan je maandelijks deelnemen aan de groepscoaching, zodat jij de vragen die je hebt, ook direct kan stellen. 

En, alleen in september, krijg je deze enorme stapel bonussen als je JA zegt tegen SEO Start:

Alleen tot en met 17 oktober kost jou dit geen € 2400,-, maar slechts € 399,- 

Google: de basis

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De online-training begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics

Meten is weten. Hoeveel bezoekers weten jouw website via Google te vinden en hoe blij worden ze van jouw content? In deze module leer je hoe je Google Analytics optimaal moet gebruiken.

Search Console

Search Console is onmisbaar als je jouw website wil optimaliseren, aangezien deze dienst jou vertelt op welke zoektermen je nu wordt gevonden in Google. Je leert hoe je vanuit hier jouw website online-vindbaar maakt.

Zoektermen & jouw ideale klant

Wie is jouw ideale klant en met welke woorden zoekt diegene? In deze module leer je hoe je de juiste zoektermen vindt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Content met je content

Wat is een landingspagina? Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door waardevolle blogs? En op welke manier bouw je een SEO-tekst op? Je leert het in deze module?

Bonussen

Naast de bestaande modules wordt SEO Start ook regelmatig aangevuld met diverse masterclasses, live-trainingen en brainstormsessies

Review SEO-training Next Level

De investering

SEO START

SEO-theorie direct in de praktijk brengen
399,- ex btw
  • Een bonuspakket ter waarde van € 1650,-
  • Een laagdrempelige en praktische cursus die gegarandeerd up to date is
  • 4 maanden toegang tot de online-leeromgeving
  • De werkboeken blijven, als naslagwerk, voor altijd van jou
  • Een half jaar toegang tot de community met onnoemlijk veel kennis en inspiratie
  • Alle ruimte om jouw vragen te stellen, ook als je even niet weet hoe het verder moet
  • Twee keer per maand de kans om feedback te vragen op jouw teksten
  • Twee keer per maand groepscoaching

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Je betaalt dan in drie keer € 139,- ex btw. Het eerste termijn voldoe je direct via de website en de overige termijnen worden per factuur in rekening gebracht. 

De veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik aan de cursus kwijt?

De modules nemen maximaal een uur in beslag en wat betreft de opdrachten kan je het zo gek maken als je zelf wil. Ga je echt all-in? Reken dan op twee uur per module.

Ik ben niet zo technisch...

Dat is geen enkel probleem, aangezien ik alles tot in de kleinste details uitleg. En kom je er toch niet uit? Dan stel je jouw vraag aan het team van SEO-specialisten of tijdens de groepscoaching. 

Ik heb al eens een SEO-webinar gevolgd. Leer ik tijdens deze training hetzelfde?

SEO Start gaat verder dan alleen de basis. Je leert onder andere onderzoeken hoe bezoekers zich op jouw website gedragen, hoe jouw ideale klant denkt en waarop zij zoeken. Daarnaast ga je actief aan de slag met opdrachten, zodat je al tijdens de training stap voor stap jouw website optimaliseert. Geen standaard riedeltje, maar enorm veel praktische kennis. 

Ik vind het lastig om te investeren omdat ik bang ben dat ik het niet snap

Het team van De SEO-School zorgt ervoor dat iedere vraag die tijdens de training wordt gesteld, ook daadwerkelijk wordt beantwoord. Die angst kan je dus naast je neerleggen. Als ondernemer weet ik dat investeren lastig kan zijn, maar het levert je zoveel op! 

Wat is het verschil met Next Level?

SEO Start is voor de onderneemster die haar bedrijf goed vindbaar wil maken via Google. SEO Next Level is meer voor de specialist die SEO wil inzetten voor opdrachtgevers. Denk hierbij aan VA’s, tekstschrijvers en websitebouwers. Ben jij dit niet, maar wil jij toch liever Next Level met alles erop en eraan? Dan nodig ik je uiteraard graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Ik vind het lastig om te schrijven

Zonder content geen nummer 1 positie in Google, zo simpel is het. Maar het schrijven van content hoeft geen monsterklus te zijn, als je maar weet voor wie je schrijft. En dat leer je ook tijdens deze training. 

Is deze cursus iets voor mij?

Ben jij een onderneemster die haar bedrijf serieus neemt, meer klanten wil aantrekken via Google, boven haar concurrent wil staan en wil laten zien hoe ontzettend goed ze is in wat ze doet? Ja, dan is deze training iets voor jou. 

Is het mogelijk om in een keer alle modules te bekijken?

Nee, iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module. Uit ervaring weet ik dat het effect van de training niet optimaal is wanneer alle modules in een keer worden gedaan.