fbpx

Het is tijd om jouw website op de eerste plaats te zetten!

SEO? Daar begon ik echt niet aan. Superingewikkeld en op de eerste positie staan in Google was echt alleen maar weggelegd voor grote bedrijven. Werken aan mijn website kostte me niet alleen maar heel veel geld, maar ook een hele bak met frustratie. Ik wist niet hoe ik ervoor kon zorgen dat ik vindbaar werd in Google. Wat ik wel wist, is dat ik in ieder geval niet zichtbaar was voor mijn ideale klant. Wat betreft aanvragen via mijn website bleef het namelijk angstvallig stil… 

Totdat ik ontdekte dat ik het dus wel zelf kon, mijn bedrijf goed vindbaar maken in Google. En klanten aantrekken via mijn website. Ik kwam erachter dat SEO helemaal geen rocket science was. Het is gewoon een spel.

Een spel waar ik de regels van ken. En als SEO-specialist heb ik al meer dan 250 onderneemsters diezelfde regels mogen leren. Hierdoor kennen zij het spelletje inmiddels op hun duimpje en weten zij hoe zij zelf hun website goed vindbaar maken in Google. 

Review SEO Start Training De SEO-School
SEO Start training review
Review SEO Start - SEO-cursus voor ondernemers
Review SEO Start - De SEO-School

Hier loop jij voortdurend tegenaan

Dit is wat SEO START jou oplevert!

SEO Start:

Dé laagdrempelige SEO-training voor ondernemers 
die de theorie van zoekmachineoptimalisatie in de praktijk willen brengen 

Je weet hoe je Google voor je kan laten werken
Je wordt gevonden op zoektermen die bij jouw onderneming passen
Je ideale klant weet jouw website moeiteloos te vinden
Je website wordt een middel om de omzet te verhogen

Wat heb jij nodig om jouw website goed vindbaar te maken?

SEO Start is een SEO-training voor ondernemers die je volgt in Het Klaslokaal, een online-omgeving. Het bestaat uit zes modules met video’s, werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw website meteen optimaliseert. Per week krijg je toegang tot een nieuwe module en de bijbehorende opdrachten. 

Bij SEO Start hoort ook een community: De SEO-Schoolbank. Hierin vind je wekelijks nieuwe video’s, blogs of tips die aansluiten op de training. Daarnaast kan je maandelijks deelnemen aan de groepscoaching, zodat jij de vragen die je hebt, ook direct kan stellen. 

Google: de basis

Als je SEO goed wil toepassen, moet je weten hoe Google werkt. De online-training begint dan ook met een uitgebreide module over de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics

Meten is weten. Hoeveel bezoekers weten jouw website via Google te vinden en hoe blij worden ze van jouw content? In deze module leer je hoe je Google Analytics optimaal moet gebruiken.

Search Console

Search Console is onmisbaar als je jouw website wil optimaliseren, aangezien deze dienst jou vertelt op welke zoektermen je nu wordt gevonden in Google. Je leert hoe je vanuit hier jouw website online-vindbaar maakt.

Zoektermen & jouw ideale klant

Wie is jouw ideale klant en met welke woorden zoekt diegene? In deze module leer je hoe je de juiste zoektermen vindt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Content met je content

Wat is een landingspagina? Hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door waardevolle blogs? En op welke manier bouw je een SEO-tekst op? Je leert het in deze module?

Bonus: contentstrategie

Een goede SEO-contentstrategie zorgt ervoor dat je gericht te werk kan gaan om zo sneller je doel te bereiken. In deze module leer je hoe je voor jezelf een goede strategie neerzet.

SEO Start Review

De investering

SEO START

SEO-theorie direct in de praktijk brengen
399,- ex btw
  • Een zeer uitgebreid online-programma dat gegarandeerd up to date is
  • Vier maanden toegang tot alle video's. De werkboeken blijven van jou en kan je dus altijd gebruiken
  • Zes maanden toegang tot de community waar een team van SEO-specialisten je helpt
  • SEO-skills waar je de rest van je online-leven de vruchten van plukt
  • Maandelijks groepscoaching zodat je al je vragen kan stellen

De veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik aan de training kwijt?

De modules nemen maximaal een uur in beslag en wat betreft de opdrachten kan je het zo gek maken als je zelf wil. Ga je echt all-in? Reken dan op twee uur per module.

Ik ben niet zo technisch...

Dat is geen enkel probleem, aangezien ik alles tot in de kleinste details uitleg. En kom je er toch niet uit? Dan stel je jouw vraag aan het team van SEO-specialisten of tijdens de groepscoaching. 

Ik heb al eens een SEO-webinar gevolgd. Leer ik tijdens deze training hetzelfde?

SEO Start gaat verder dan alleen de basis. Je leert onder andere onderzoeken hoe bezoekers zich op jouw website gedragen, hoe jouw ideale klant denkt en waarop zij zoeken. Daarnaast ga je actief aan de slag met opdrachten, zodat je al tijdens de training stap voor stap jouw website optimaliseert. Geen standaard riedeltje, maar enorm veel praktische kennis. 

Ik vind het lastig om te investeren omdat ik bang ben dat ik het niet snap

Het team van De SEO-School zorgt ervoor dat iedere vraag die tijdens de training wordt gesteld, ook daadwerkelijk wordt beantwoord. Die angst kan je dus naast je neerleggen. Als ondernemer weet ik dat investeren lastig kan zijn, maar het levert je zoveel op! 

Wat is het verschil met Next Level?

SEO Start is voor de onderneemster die haar bedrijf goed vindbaar wil maken via Google. SEO Next Level is meer voor de specialist die SEO wil inzetten voor opdrachtgevers. Denk hierbij aan VA’s, tekstschrijvers en websitebouwers. Ben jij dit niet, maar wil jij toch liever Next Level met alles erop en eraan? Dan nodig ik je uiteraard graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Ik vind het lastig om te schrijven

Zonder content geen nummer 1 positie in Google, zo simpel is het. Maar het schrijven van content hoeft geen monsterklus te zijn, als je maar weet voor wie je schrijft. En dat leer je ook tijdens deze training. 

Is deze training iets voor mij?

Ben jij een onderneemster die haar bedrijf serieus neemt, meer klanten wil aantrekken via Google, boven haar concurrent wil staan en wil laten zien hoe ontzettend goed ze is in wat ze doet? Ja, dan is deze training iets voor jou. 

Is het mogelijk om in een keer alle modules te bekijken?

Nee, iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module. Uit ervaring weet ik dat het effect van de training niet optimaal is wanneer alle modules in een keer worden gedaan.