fbpx

Simpel SEO Challenge

Leer in vijf dagen hoe je een los idee transformeert naar een killer SEO-tekst die jouw website extra bezoekers oplevert. Tijdens de Simpel SEO Challenge kijk je mee over mijn schouder als ik mijn succesvolle SEO-routine volg en heb je de kans om te leren hoe je dit zelf ook toepast. 

Reviews curussen De SEO-School
Resultaten cursus De SEO-School

Goed vindbaar zijn in Google is een kwestie van geluk hebben. Of alleen weggelegd voor de echte professionals. Helemaal zelf die nummer 1 positie bereiken? Welnee, dat is echt geen optie. SEO is veel te ingewikkeld en dus begin jij daar niet aan. 

De kans is heel groot dat jij nu zo denkt en dat is zo zonde. Want SEO is leuk, makkelijk en enorm waardevol voor je bedrijf of blog! Jij kan helemaal zelf leren hoe jij jouw website goed vindbaar maakt in Google en ik ga je, met behulp van mijn SEO-routine, zien hoe jij dat voor elkaar krijgt.

simpel seo challenge - gratis SEO-routine

Het imago van SEO is behoorlijk slecht. Vaak wordt gedacht dat het een enorm ingewikkelde marketingstrategie is, maar niets is minder waar. SEO is een onwijs leuke manier om jouw website te laten scoren in Google. 

En dit is het moment om die website eindelijk eens op die eerste plaats te gaan zetten. Letterlijk. 

Laat mij je daar, op een hele makkelijke en leuke manier, bij helpen. Vanaf 13 tot en met 17 maart organiseer ik de Simpel SEO Challenge. 5 dagen lang neem ik je mee in mijn SEO-routine en laat ik zien hoe ik van een los idee een killer SEO-tekst maak die mij gegarandeerd meer bezoekers op gaat leveren. 

De SEO-School cursus review
simpel seo challenge - gratis challenge

Simpel SEO Challenge:
kijk mee met mijn SEO-routine

Tijdens de Simpel SEO challenge neem ik je stapje voor stapje mee in mijn routine. Hoe kom ik van een idee tot zoekterm en hoe maak ik van die zoekterm een goed scorende tekst? Wat gebeurt er vervolgens daarna en waar moet je extra op letten? 

Concrete voorbeelden, ruimte om vragen te stellen en aan het einde van de week een bak met kennis rijker om zelf mee aan de slag te kunnen. 

Voor nog geen tientje kan jij vijf dagen lang over mijn schouder meekijken en leren van mijn jarenlange ervaring als SEO-specialist. 

Koop direct jouw ticket voor de Simpel SEO Challenge en zorg ervoor dat je geen seconde mist. 

Simpel SEO Challenge

Ontdek mijn succesvolle SEO-routine
€ 9,95
  • Kijk van 13 tot en met 17 maart mee over mijn schouder en ontdek hoe leuk en makkelijk SEO is
review De SEO-School - resultaten

De veelgestelde vragen

Op welke momenten zijn de sessies?

Op maandag en woensdag komt er om 06.00 uur een video of audio online. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er om 10.00 uur livesessies via Zoom. 

Moet ik er live bij zijn?

Live bij zijn is meemaken, maar je hebt tot en met vrijdag 31 maart toegang tot al het materiaal. Dus als je ergens niet live bij kunt zijn, kan je het terugkijken. 

Waarom kost het geld?

Ik had net zo lief een gratis challenge gegeven, maar uit ervaring weet ik dat zo’n klein bedrag al voor commitment zorgt. Voor ons allebei heel fijn! 

Waar wordt de challenge gegeven?

Je krijgt toegang tot een besloten Instagram groep waar je alle informatie vindt. Hier blijf je tot en met 31 maart in (tenzij je er zelf eerder uit wil uiteraard). 

Moet ik al ervaring hebben met SEO?

Nee, dat is niet nodig. Deze challenge is een geweldige eerste kennismaking met zoekmachineoptimalisatie. Alles is laagdrempelig en je bent de ruimte om vragen te stellen.

Ik heb juist al veel ervaring met SEO

Ook dan is de challenge heel fijn, omdat je dan in een enorm gemotiveerde groep kan werken aan een dijk van een SEO-tekst. De perfecte stok achter de deur.

Wanneer is het ook alweer?

Het is van maandag 13 maart tot en met vrijdag 17 maart. 

Hoe doe ik mee?

Door keihard op de rode knop te rammen!