De SEO-School

SEO-basics training

Bepalen welke zoekterm een hoop extra bezoekers naar jouw website stuurt. Weten hoe je een steengoede SEO-tekst schrijft. Erachter komen op welke punten jouw website geoptimaliseerd kan worden, waardoor jij online nog beter vindbaar bent. Beginnen bij het begin, zodat jij de (online) groei van jouw website of onderneming zelf in de hand hebt. Dat is precies wat deze SEO-basics training jou oplevert. 

Wat houdt de SEO-basics training in?

SEO-basics training

Leer de basics en ga direct aan de slag
87
  • In een week alle SEO-basics uitgelegd zodat jij zelf jouw website kan laten groeien!

Let op: de inschrijving voor de training is gesloten. 

SEO kan een tikkeltje overweldigend zijn. Geloof me, ik weet er alles van. Toen ik mijn website echt op de kaart wilde zetten via Google, wist ik ook niet waar ik moest beginnen. Stukje bij beetje nam ik alle kennis in me op en kreeg ik de basis onder de knie. Alleen dat zorgde er al voor dat mijn organische bezoekersaantallen verdubbelden. 

Die informatie, de o zo belangrijke basis, heb jij na het volgen van deze training ook in huis. Geen moeilijke termen en lastige begrippen. Alles wordt uitgelegd op het niveau van een beginnende SEO-nerd. Want je begrijpt natuurlijk wel dat ik dat van jou ga maken!

Heb jij al eens meegedaan aan een training van De Blogbaas of De SEO-School, dan kan je dit keer meedoen met een flinke korting. Je betaalt namelijk slechts € 29,95. Zie het als een flinke opfriscursus! Gebruik de code ‘opfrissen’ op de korting direct te verrekenen. Uiteraard controleer ik streng of je een oud-deelnemer bent of niet. 

Google vindt jou niet vanzelf. 

Daar moeten jullie voor samenwerken. 

De training wordt gegeven op een besloten Instagramaccount. Iedere dag komen er nieuwe stories online waarin ik een SEO-onderwerp behandel. Ik leg het zo uit dat jij direct aan de slag kan met het verbeteren van jouw online-vindbaarheid. Zorg er dan ook voor dat je training volgt met een laptop in de aanslag! 

Na vijf dagen hebben we de basis van SEO behandeld en weet jij hoe Google Analytics werkt, waarom je Search Console moet gebruiken, hoe je succesvolle zoektermen vindt zodat jij jouw ideale klant echt kan bereiken en waar een steengoede SEO-tekst aan voldoet.  

Na het delen van de laatste stories en posts geef ik live een coachingssessie, zodat ik al jouw vragen meteen kan beantwoorden. Dit doe ik via Webinargeek, zodat jij de mogelijkheid hebt direct vragen te stellen. En kan je er niet bij zijn, dan kijk je de coaching gewoon op een later moment terug. 

Heb je alle informatie in je opgezogen, maar wil je het ook nog eens nalezen? Perfect. Je ontvangt na afloop namelijk een e-book met daarin de basis uitgelegd. Daarnaast heb je na de laatste trainingsdag nog een maand toegang tot al het lesmateriaal. 

Leer de SEO-basics en
ga direct aan de slag

Let op: de inschrijving voor de training is gesloten. 

In vijf dagen leer je op een laagdrempelige manier alles over de basis van SEO. De training is zo ingestoken dat je direct aan de slag kan met overzichtelijke opdrachten en duidelijke tips. Hierdoor ben je tijdens het leren ook al direct aan het optimaliseren. Ik leg je alle theoretische zaken uit over zoekmachineoptimalisatie, maar laat ook met voorbeelden zien hoe het in de praktijk precies werkt. Zo weet je direct wat het effect van een bepaalde aanpassing of handeling precies is. 

De focus van de training ligt op de basis van zoekmachineoptimalisatie en dat zorgt ervoor dat deze SEO-basics perfect te volgen is voor iedere ondernemer met een eigen website. Dit geldt voor zowel webshops, blogs en coachpraktijken als voor andere ondernemingen. 

SEO-basics training

Leer de basics en ga direct aan de slag
87
  • Een uitgebreide en laagdrempelige training over de basis van SEO
  • Heel veel stories, een live coachingsessie en een e-book
  • Alle ruimte om je vragen te kunnen stellen.
  • Aan het einde van de training heb je de kennis om jouw website te optimaliseren.

Heb jij al eens meegedaan aan een training van De Blogbaas of De SEO-School, dan kan je dit keer meedoen met een flinke korting. Je betaalt namelijk slechts € 29,95. Zie het als een flinke opfriscursus! Gebruik de code ‘opfrissen’ op de korting direct te verrekenen. Uiteraard controleer ik streng of je een oud-deelnemer bent of niet. 

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is de vraag naar de training toegenomen. Hierdoor heb ik besloten de deuren tot en met 31 maart open te houden en jou de mogelijkheid te geven om direct te starten. Op vrijdag 27 maart is er een live coachingssessie en alle video’s blijven tot en met 31 mei op het besloten Instagramaccount staan. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om alle informatie tot je te nemen.

Deze ondernemers volgden al eerder een SEO-training

De SEO-basics training heeft ervoor gezorgd dat ik weet waar ik sta met mijn bedrijf en waarmee ik aan de slag moet.
Het was prettig om daarbij de nodige uitleg te krijgen over Google Analytics en Google Search Console.
Met name dat laatste was voor mij erg waardevol. Gabriëlla legt alles duidelijk en op een fijne manier uit,
en geeft concrete voorbeelden. Goed te volgen; geen abracadabra. Een echte aanrader voor een ieder die
serieus aan de slag wil met SEO.

Pauline

Pauline Ploeg | VA

Fijn om uitleg over SEO te krijgen in 'gewoon' Nederlands. Ik heb eerder weleens elders een webinar gevolgd over SEO en aan het einde snapte ik er nog niets van. Nu lijkt het kwartje te vallen en zijn er concrete stappen die ik kan zetten voor Esther's Keuken. Dus dankjewel! Ik heb waanzinnig veel geleerd van de SEO-basics training! 

Esther

Esther's Keuken

De SEO-basics training bevatte een duidelijke uitleg en op een rustige manier! Fijn om eerst de stories te kunnen kijken en daarna voor Bastaa! met het werkboek aan de slag te gaan. 

Jacqueline

Bastaa!

De SEO-basics is een zeer waardevolle training waar je echt mee aan de slag kan. Een aantal dingen uit de training had ik al geïnstalleerd en nu begrijp ik ook hoe ik ze kan passen voor By Venes. Bedankt Gabriëlla! 

Venessa

By Venes

De eerste stappen zijn gezet in de SEO-wereld. De stories waren duidelijk en werden op een laagdrempelige manier uitgelegd. Ik had voor mijn webshop Leave Love Behind een flink aantal 'aha-momenten'! 

Mareike

Leave Love Behind

Hele fijne training waardoor ik nu precies weet waar ik sta met betrekking tot SEO. Het is voor mij niet meer gissen naar hoe ik bezig ben, maar ik weet nu precies wat ik al goed doe en wat ik nog kan verbeteren voor Aan tafel bij Anna. Het feit dat ik dit nu na drie jaar pas kan zeggen, geeft aan dat de training heerlijk duidelijk is en precies aansluit bij mijn behoefte. En Gabriëlla denkt graag mee en komt overal op terug. 

Anna

Aan tafel bij Anna