De SEO-School

SEO-basics training

De klok wel horen luiden, maar geen idee hebben waar de klepel hangt. Dat is zo’n beetje het gevoel dat 99 van de 100 onderneemsters bij SEO hebben. Je wil wel dat jouw business goed vindbaar is in Google, maar je hebt geen idee hoe je jouw website bovenaan de zoekresultaten krijgt. Geloof je me als ik zeg dat dat helemaal niet zo ingewikkeld is en dat jij dat zelf voor elkaar kan krijgen? Jouw ideale klant bereiken, inkomsten genereren met jouw website, je expertstatus vergroten: het is allemaal mogelijk door middel van zoekmachineoptimalisatie. 

En weet je wat het leukste is? Doordat dit de allerlaatste kans is (start: 10 augustus) om deze goed beoordeelde en informatieve training te volgen, deel ik cadeautjes uit! De eerste 30 deelnemers krijgen er een 1:1 coachingssessie* met mij bij. Niet twijfelen maar doen, dus. 

SEO-basics training

Leer de basics en ga direct aan de slag
87,- (ex btw)
  • Ik wil die 1:1 coachingssesie met jou!

Waarom SEO onmisbaar is voor jouw onderneming

Facebook en Instagram komen en gaan, maar Google zal altijd blijven bestaan. 

Deze spreuk kan zo op een tegeltje, toch? Het bekt niet alleen lekker, maar het is ook nog eens hartstikke waar. Als jij de online-vindbaarheid van jouw onderneming wil vergroten, dan is Google je beste vriend. Gevonden worden via deze populaire zoekmachine levert je ontzettend veel op. Denk aan jouw ideale klant op je website, de mogelijkheid om betaalde samenwerkingen aan te gaan en bekend staan als dé expert binnen jouw vakgebied. Want als jij boven komt drijven op veelgebruikte zoektermen binnen jouw business, dan moet je wel verstand van zaken hebben. 

Over zoekmachineoptimalisatie wordt vaak geroepen dat het lastig en ingewikkeld is, maar raad eens? Niets van waar! SEO is geen rocket science. Je moet alleen weten hoe je het aanpakt. En dat kan ik jou leren. 

Wat houdt de SEO-basics training in?

SEO-basics training

Leer de basics en ga direct aan de slag
87,- (ex btw)
  • In een week alle SEO-basics onder de knie en een goede SEO-strategie op papier

SEO kan een tikkeltje overweldigend zijn. Geloof me, ik weet er alles van. Toen ik mijn website echt op de kaart wilde zetten via Google, wist ik ook niet waar ik moest beginnen. Stukje bij beetje nam ik alle kennis in me op en kreeg ik de basis onder de knie. Alleen dat zorgde er al voor dat mijn organische bezoekersaantallen verdubbelden. 

Die informatie, de o zo belangrijke basis, heb jij na het volgen van deze training ook in huis. Geen moeilijke termen en lastige begrippen, maar juist laagdrempelig en duidelijk. Alles wordt uitgelegd op het niveau van een beginnende SEO-nerd. Want je begrijpt natuurlijk wel dat ik dat van jou ga maken!

De nieuwe en tevens laatste ronde van deze training start op 10 augustus 2020 en loopt tot 14 augustus 2020.  

Heb jij al eens eerder meegedaan met een van de trainingen van De SEO-School of De Blogbaas? Met de code ‘opfrissen’ betaal je nu slechts € 29,95.

Google vindt jou niet vanzelf. 

Daar moeten jullie voor samenwerken. 

De training wordt gegeven op een besloten Instagramaccount. Iedere dag komt er een nieuwe module online waarin ik een SEO-onderwerp behandel. Ik leg het zo uit dat jij direct aan de slag kan met het verbeteren van jouw online-vindbaarheid. Aan het einde van de rit heb jij de optimalisatie van jouw website in gang gezet èn een SEO-strategie op zak.

Zorg er dan ook voor dat je training volgt met een laptop in de aanslag! 

Na vier dagen hebben we de basis van SEO behandeld en weet jij hoe je de data uit Google Analytics en Search Console analyseert, hoe je succesvolle zoektermen vindt zodat jij jouw ideale klant echt kan bereiken en hoe jij content wordt met jouw content. Met andere woorden: welke vorm van content maakt jouw SEO-strategie af?

Op vrijdag beantwoord ik een live Q&A alle vragen en laat ik zijn hoe mijn SEO-strategie eruit ziet. 

Heb je alle informatie in je opgenomen, maar wil je het ook nog eens nalezen? Perfect. Je ontvangt na afloop namelijk een e-book met daarin de basis uitgelegd. Daarnaast heb je na de laatste trainingsdag nog drie weken toegang tot het lesmateriaal. 

Leer de SEO-basics en
zet een goede SEO-strategie neer

In vier dagen leer je op een laagdrempelige manier alles over de basis van SEO. De training is zo ingestoken dat je direct aan de slag kan met overzichtelijke opdrachten en duidelijke tips. Hierdoor ben je tijdens het leren ook al meteen aan het optimaliseren. Ik leg je alle theoretische zaken uit over zoekmachineoptimalisatie, maar laat ook met voorbeelden zien hoe het in de praktijk precies werkt. Zo weet je direct wat het effect van een bepaalde aanpassing of handeling precies is. 

De focus van de training ligt op de basis van zoekmachineoptimalisatie en dat zorgt ervoor dat deze SEO-basics perfect te volgen is voor iedere ondernemer met een eigen website. Dit geldt voor zowel webshops, blogs en coachpraktijken als voor andere ondernemingen. 

Start: 10 augustus 2020

Heb jij al eens eerder meegedaan met een van de trainingen van De SEO-School of De Blogbaas? Met de code ‘opfrissen’ betaal je nu slechts € 29,95. 

SEO-basics training

Leer de basics en ga direct aan de slag
87,- (ex btw)
  • Een uitgebreide en laagdrempelige training over de basis van SEO
  • Vier modules en een goed gevuld werkboek met opdrachten
  • Alle ruimte om je vragen te kunnen stellen.
  • De eerste 30 deelnemers ontvangen een 1:1 coachingssessie cadeau

*De coachingssessie duurt 15 minuten, vindt plaats via Skype of Zoom en dient zelf ingepland te worden. 

Deze ondernemers volgden al eerder een SEO-training

De SEO-basics training heeft ervoor gezorgd dat ik weet waar ik sta met mijn bedrijf en waarmee ik aan de slag moet.
Het was prettig om daarbij de nodige uitleg te krijgen over Google Analytics en Google Search Console.
Met name dat laatste was voor mij erg waardevol. Gabriëlla legt alles duidelijk en op een fijne manier uit,
en geeft concrete voorbeelden. Goed te volgen; geen abracadabra. Een echte aanrader voor een ieder die
serieus aan de slag wil met SEO.

Pauline

Pauline Ploeg | VA

Fijn om uitleg over SEO te krijgen in 'gewoon' Nederlands. Ik heb eerder weleens elders een webinar gevolgd over SEO en aan het einde snapte ik er nog niets van. Nu lijkt het kwartje te vallen en zijn er concrete stappen die ik kan zetten voor Esther's Keuken. Dus dankjewel! Ik heb waanzinnig veel geleerd van de SEO-basics training! 

Esther

Esther's Keuken

De SEO-basics training bevatte een duidelijke uitleg en op een rustige manier! Fijn om eerst de stories te kunnen kijken en daarna voor Bastaa! met het werkboek aan de slag te gaan. 

Jacqueline

Bastaa!

De SEO-basics is een zeer waardevolle training waar je echt mee aan de slag kan. Een aantal dingen uit de training had ik al geïnstalleerd en nu begrijp ik ook hoe ik ze kan passen voor By Venes. Bedankt Gabriëlla! 

Venessa

By Venes

De eerste stappen zijn gezet in de SEO-wereld. De stories waren duidelijk en werden op een laagdrempelige manier uitgelegd. Ik had voor mijn webshop Leave Love Behind een flink aantal 'aha-momenten'! 

Mareike

Leave Love Behind

Hele fijne training waardoor ik nu precies weet waar ik sta met betrekking tot SEO. Het is voor mij niet meer gissen naar hoe ik bezig ben, maar ik weet nu precies wat ik al goed doe en wat ik nog kan verbeteren voor Aan tafel bij Anna. Het feit dat ik dit nu na drie jaar pas kan zeggen, geeft aan dat de training heerlijk duidelijk is en precies aansluit bij mijn behoefte. En Gabriëlla denkt graag mee en komt overal op terug. 

Anna

Aan tafel bij Anna

Ik doe mee!

SEO-basics training

Leer de basics en ga direct aan de slag
87,- (ex btw)
  • In een week alle SEO-basics uitgelegd zodat jij zelf jouw website kan laten groeien!