Het verbeterde en uitgebreide aanbod van De SEO-School!

De afgelopen maanden zijn er bergen verzet. Samen met het team van De SEO-School hebben we kneiterhard gewerkt om het aanbod nog beter af te stemmen op de wensen van onze geweldige klanten. En met de drie nieuwe diensten die De SEO-School rijker is, zijn we er  vanaf nu voor iedere onderneemster. Van beginner tot expert.

Wanneer je nog aan de basis staat van jouw SEO-avontuur, dan is Start het perfecte begin. Wil je all-in en tegelijkertijd head first? Next Level is de perfecte keuze. 

En daartussenin? Dat was een groot, gapend gat. Tot vandaag. Want met Zoektermen Succes, Jouw ideale Klant Googelt Ook en SEO & Sales kunnen ook de ondernemers met (een beetje) SEO-kennis bij De SEO-School terecht! 

De SEO-School er voor iedere onderneemster die haar bedrijf vindbaar wil maken in Google. Voor iedere onderneemster die haar ideale klant wil helpen, omdat ze weet dat zij daar de expert in is. Voor iedere onderneemster die haar website wil inzetten als middel om meer omzet te maken. 

De SEO-School is er vanaf nu voor iedere onderneemster die de kracht van SEO wil ervaren. 

De seo-cursussen van De SEO-School
SEO-training Next Level De SEO-School

SEO Start

Wil jij zelf de kennis in huis hebben om jouw website goed vindbaar te maken in Google? SEO Start leert je alles over de basis van zoekmachineoptimalisatie en net dat beetje extra. Je krijgt niet alleen de theorie onder de knie, maar ontdekt ook hoe je dat omzet in praktische daden. Deze cursus is speciaal voor ondernemers die nog weinig SEO-kennis hebben. 

Jouw ideale klant googelt ook

Wist je dat je meerdere ideale klanten voor Google kan hebben? En dat het het helder hebben van deze doelgroepen heel belangrijk is voor een succesvolle SEO-strategie? In dit invulwerkboekboek duik je in het vinden van jouw ideale klant voor SEO en leer je hoe deze zoekt in Google. 

Zoektermen-Succes-Header--1024x576

Zoektermen Succes

De juiste zoektermen vinden kan ontzettend lastig zijn. Welke zoektermen gebruikt jouw ideale klant? En hoe kies je zoektermen die jou ook omzet opleveren en niet alleen maar bezoekers? In de cursus Zoektermen Succes ga je daarmee aan de slag 

SEO & Sales

Bezoekers op je website zijn geweldig, maar ze moeten je natuurlijk ook conversie opleveren. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de videotraining SEO & Sales. We gaan aan de slag met de conversie do’s en dont’s en je leert hoe je een goede salespage schrijft. 

SEO-training Start De SEO-School

SEO Next Level

Neem jij geen genoegen met een website die alleen SEO-proof is en wil jij echt voor Next Level gaan? In SEO Next Level zet je het fundament goed neer, weet je hoe je het in de praktijk brengt en kan je het ook toepassen op de website van jouw klanten. Geen SEO-onderwerp blijft onbesproken en door de 1:1 begeleiding kan je alles uit het programma halen.