De SEO-Bundel

De kracht van SEO is enorm. Door zoekmachineoptimalisatie goed in te zetten, trek je niet alleen bezoekers naar je website, maar kan je ook jouw bedrijf èn omzet laten groeien. 

Daarvoor is het belangrijk dat je een stap verder denkt dan ‘alleen maar je bezoekersaantallen laten groeien’. Het gaat om het bereiken van jouw ideale klant, het werken met de juiste zoektermen, het aantrekken van leads en deze omzetten in conversie. 

De drie nieuwe diensten van De SEO-School leren je hoe je de kracht van SEO ook kan laten werken voor jou bedrijf. En speciaal voor jou, als (oud)klant van De SEO-School, hebben wij deze diensten eenmalig gebundeld. Alleen vandaag kan jij de drie losse diensten samen kopen. Een unieke kans dus! 

Om alles uit deze bundel te halen, is het belangrijk dat je de basis van SEO onder de knie hebt. 

De seo-cursussen van De SEO-School
Bundel-Header

De SEO-bundel

In de bundel vind je het invulwerkboek Jouw ideale klant googelt ook, de videotraining SEO & Sales en de cursus Zoektermen Succes. Alles blijft in jouw bezit en kan je dus onbeperkt gebruiken. 

Jouw ideale klant googelt ook

Wist je dat je meerdere ideale klanten voor Google kan hebben? En dat het het helder hebben van deze doelgroepen heel belangrijk is voor een succesvolle SEO-strategie? In dit invulwerkboekboek duik je in het vinden van jouw ideale klant voor SEO en leer je hoe deze zoekt in Google. 

Zoektermen-Succes-Header--1024x576

Zoektermen Succes

De juiste zoektermen vinden kan ontzettend lastig zijn. Welke zoektermen gebruikt jouw ideale klant? En hoe kies je zoektermen die jou ook omzet opleveren en niet alleen maar bezoekers? In de cursus Zoektermen Succes ga je daarmee aan de slag 

SEO & Sales

Bezoekers op je website zijn geweldig, maar ze moeten je natuurlijk ook conversie opleveren. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in de videotraining SEO & Sales. We gaan aan de slag met de conversie do’s en dont’s en je leert hoe je een goede salespage schrijft.