In zes dagen
succesvol starten met SEO

Goed vindbaar zijn in Google is een kwestie van geluk hebben. Of alleen weggelegd voor de echte professionals. Zelf die nummer 1 positie bereiken was geen optie, tenzij ik er een hoop geld voor neerlegde. Jazeker, dit waren tot op een paar jaar terug mijn gedachten over zoekmachineoptimalisatie. En de kans is groot dat jij er ook zo over denkt. SEO? Daar begin jij niet aan. Veel te ingewikkeld. Natuurlijk wil jij wel goed scoren in Google, maar je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar moet krijgen.

Geloof je mij als ik zeg dat deze mini-cursus jouw kijk hierop volledig zal veranderen? 

In zes dagen succesvol starten met SEO - De SEO-School

Het imago van SEO is behoorlijk slecht. Vaak wordt gedacht dat het een enorm ingewikkelde marketingstrategie is, maar niets is minder waar. SEO is gewoon een onwijs leuke manier om jouw doelgroep nog beter te bereiken. Alleen dan moet je wel weten waar je moet beginnen. 

En dat perfecte begin ligt nu voor het oprapen. Ik leer jou in zes dagen hoe jij succesvol start met SEO. Geen moeilijk gedoe, maar superduidelijke uitleg. Jij ontvangt zes dagen lang iedere dag een uitgebreide mail met video, met steeds weer een nieuw te zetten stap in dit SEO-avontuur. 

Zet jouw website op de eerste plaats

Zowel letterlijk als figuurlijk. SEO niet snappen of niet leuk vinden is niet langer een excuus. Na deze zesdaagse geniet jij net zo van het spelletje als ik en begrijp je ook aan welke knoppen je moet draaien om jouw onderneming goed vindbaar te maken.

Ik leg je de basis uit, zodat je weet wat je moet doen om goed gevonden te worden in Google. Hoe werkt dat precies, wat heb je daarvoor nodig en wat kan je nu al verbeteren om vindbaar te zijn voor jouw ideale klant?  

In deze mini-cursus zet je de eerste stappen en ontdek je hoe SEO jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. De mails bewaar je gewoon, zodat je die er altijd bij kan pakken als je het even niet meer weet. In zes dagen starten en daarna gewoon lekker doorpakken! 

Succesvol starten met SEO

Mini-cursus met video's
€ 19,95
  • Zes dagen lang ontvang je een e-mail met daarin video's, uitleg en opdrachten