fbpx

“Iedereen dacht dat goed scoren in Google een kwestie van geluk hebben was. Totdat ik ze mijn SEO-contentstrategie liet zien…”

Een ijzersterke SEO-contentstrategie

Uren werk stak ik in mijn websites, om er werkelijk bijna niets van terug te zien. Natuurlijk, mijn teksten werden wel gelezen, maar alleen als ik ze promootte op social media. Een vaste stroom aan bezoekers of klanten binnenhalen via mijn website? Zeker niet. Ik had het gevoel dat ik met losse flodders schoot.

Totdat ik zoekmachineoptimalisatie ontdekte. Wat. Een. Verademing. Ik had gewoon zelf invloed op mijn positie in Google. Goed scoren was helemaal geen kwestie van geluk hebben. Een goed uitgedachte SEO-contentstrategie was de sleutel tot succes! Opeens kreeg ik niet alleen betalende klanten via Instagram, maar ook via mijn website.En mijn blog nam door de goed uitgedachte SEO-contentstrategie zo’n vlucht, dat ik nu een mooi passief inkomen heb. 

Je hebt een verwachting van de zoektermen waar klanten op zoeken, maar na de sessie met Gabriella had ik er veel meer. De Skypesessie met Gabriëlla was erg prettig en ik heb heel wat kantjes vol geschreven. Al had dit niet gehoeven want het document dat ze me over zoektermen toestuurde, was meer dan compleet. Dus kon ik ze direct gebruiken in de teksten op mijn website. Ik ben zo blij dat Gabriella mij voor mijn bedrijf DB Studiebegeleiding hiermee heeft kunnen helpen. Voor mijn nieuwe bedrijf Fit Bevallen boek ik er binnenkort weer een! 

Dayenne

DS Studiebegeleiding

Wat een kennis heeft deze vrouw! Eerst was ik maar een beetje aan het rommelen met SEO, maar nu ben ik gericht en gestructureerd bezig met mijn online-vindbaarheid. Voor iedereen die twijfelt: ga haar trainingen volgen. Na de uitleg van Gabriëlla snapt iedereen het! 

Heleen

@Halloheleennl

Hoe ontzettend herkenbaar zijn deze punten voor jou?

Het kan ook anders

De frustratie die je voelt als je naar jouw website en bezoekersaantallen kijkt… Wat nou als ik je zeg dat het ook anders kan? 

Weg met achter de feiten aanlopen. Weg met de frustratie. Hallo controle en weten wat je aan het doen bent om die spotlight te pakken die jouw diensten en/of producten zo verdient! Dat bereik je allemaal als je nu investeert in het neerzetten van een steengoede SEO-contentstrategie. 

Controle hebben over jouw vindbaarheid

In control zijn over de vindbaarheid van jouw website is niet alleen weggelegd voor SEO-specialisten of grootverdieners die dure bedrijven inhuren. Jij krijgt dat met een goede SEO-contentstrategie ook voor elkaar. De cijfers uit Google Analytics en Search Console zijn niet langer meer abracadabra, maar juist een meetlat om te zien hoe goed je het doet.

Jouw ideale klant als uitgangspunt

Een (SEO-)tekst werkt pas echt als je jouw ideale klant altijd in gedachten houdt. Hoe fijn is het als jij zelf goede en scorende content kan maken? Je weet met de juiste SEO-contentstrategie moeiteloos onderwerpen en zoektermen te bedenken die aansluiten bij de pijnen en verlangens van jouw doelgroep.

Weten wat je aan het doen bent

Kennis is macht, maar kennis geeft je ook een bak met rust en levert je zoveel tijd op. Weten wat je aan het doen bent en niet meer uren zwetend boven je toetsenbord te hangen zonder een letter op papier te krijgen. Je volgt gewoon je SEO-contentstrategie en weet dat dat je succes oplevert.

Voor deze training had ik het gevoel dat kennis opdoen van SEO hetzelfde was als kennis opdoen van rocket science, maar Gabriëlla maakt de informatie heel behapbaar, simpel, duidelijk en vooral toegankelijk. Ik heb nu de juiste tools om aan de slag te gaan met de optimalisatie van mijn blog en website."

Sara Dekker

Changinglanes.nl

Gabriëlla weet een bak aan informatie heel praktisch uit te leggen én te vertalen naar de praktijk, zodat je ook direct zelf aan de slag kan. Ik dacht eerst dat mijn vindbaarheid als ondernemer wel los zou lopen, maar begrijp nu dat je daar toch écht iets voor moet doen. (...) Gabriëlla is zelf onwijs gedreven en altijd bereid om even met je mee te denken en je vragen te beantwoorden.

Ymkje

MultiplYMe

Jouw SEO-contentstrategie
op maat gemaakt

1:1 coaching

We beginnen met een kick-off van 1,5 uur. Daarna volgen twee coachingsgesprekken van een uur waarin we jouw strategie uitstippelen en doorvoeren. Drie maanden lang heb jij toegang tot mijn SEO-kennis en de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Content ready to publish & score

Na iedere coaching schrijf jij de SEO-teksten, die ik vervolgens voor je nakijk. Zo creëren we samen content die direct het wereldwijde op kan om te knallen!

De SEO-Schoolbank community

Je krijgt onbeperkt toegang tot de SEO-Schoolbank. Een plek die continu wordt aangevuld met kennis, updates, tips en tricks. Wekelijks verschijnen er nieuwe video's waardoor jij blijft leren. Niet alleen theorie, maar vooral hoe je het in de praktijk moet toepassen.

Stok achter de deur

Dit traject is alleen geschikt voor ondernemers die willen leren, niet vies zijn van ontwikkelen en feedback kunnen waarderen. Ik ben jouw stok achter de deur, maar alleen als jij bereid bent je volledig in te zetten.

De investering

Jouw SEO-contentstrategie

Content met een ijzersterke strategie
397
  • Een op maat gemaakte en compleet doorgevoerde SEO-contentstrategie
  • 1:1 coaching en drie maanden toegang tot al mijn SEO-kennis
  • Content ready to publish & score!
  • Onbeperkt toegang tot De SEO-Schoolbank: een community met oneindig veel kennis