SEO Start wordt SEO in Business – wat verandert er?

Na drie jaar SEO Start en vele honderden ondernemers die de cursus volgden, is het tijd voor een nieuwe stap. SEO Start wordt SEO in Business. Waarom deze wijziging? Gaat het verder dan een naamsverandering? En wat kan je verwachten van het nieuwe programma? In deze blog vind je alle in’s & out’s.

Waarom verdwijnt SEO Start?

Lange tijd was SEO Start de best verkochte cursus van De SEO-School. Iets om kneitertrots op te zijn natuurlijk, en dat zijn we ook absoluut. Maar zoekmachineoptimalisatie is altijd in beweging en dus wordt SEO Start regelmatig aangepast. Er kwamen extra masterclasses bij, GA4 werd in de cursus verwezen en ook voegden we werkboeken toe. Na een tijdje werd het een flinke diversiteit aan vormgeving en zag je in de filmpjes precies welke kapsels Gabriëlla (de eigenaar van De SEO-School) allemaal heeft gehad. Het werd dus tijd voor vernieuwing en als we het doen, dan doen we het direct goed.

Het plan was om alles op de schop te gooien, maar tijdens het neerzetten van het raamwerk kwamen we erachter dat de naam ‘Start’ de lading niet meer dekte. Er was vrij weinig ‘start’ meer aan. Het werd dus tijd om dat los te laten.

SEO Start wordt SEO in Business

Maar wat werd dan onze boodschap? Het doel van De SEO-School is nog steeds om ondernemers op een duidelijke en laagdrempelige manier uit te leggen hoe SEO werkt en hoe je jouw bedrijf daarmee kan laten groeien. De tagline werd even in de week gelegd en na een tijdje waren we eruit: in de nieuwe cursus leren we je hoe je SEO strategisch in kan zetten voor jouw business. SEO in Business was geboren!

Midden februari gaan we van start

Althans, de daadwerkelijke ‘bevalling’ is nog niet geweest. Midden februari wordt de cursus gelanceerd en kan jij jouw plekje bemachtigen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de cursus? Schrijf je dan snel in voor de wachtlijst. Iedereen die daar op staat ontvangt als eerste alle informatie over de inhoud van de cursus, de datum waarop je kan instappen en natuurlijk…. ook een dikke, vette korting.

Uiteraard vinden wij deze stap ook onwijs spannend. SEO Start liep zo ontzettend goed en de reviews waren onwijs positief. Maar we weten ook zeker dat we met SEO in Business nog meer ondernemers kunnen helpen hun bedrijf te laten groeien met behulp van SEO. De boodschap van De SEO-School blijft hetzelfde: wij leren jou op een hele makkelijke manier hoe het moet. En met SEO in Business leren we je nog net dat beetje meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *