Podcast over SEO – de fijnste manier om meer te leren over zoekmachineoptimalisatie

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is de perfecte manier om jouw bedrijf of blog onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Maar SEO heeft een slecht imago. Het zou moeilijk zijn, ingewikkeld, lastig om zelf uit te voeren en eigenlijk nooit echt succesvol. Uiteraard is daar helemaal niets van waar, want SEO is fantastisch op meerdere manieren. In Goed Gevonden, de podcast over SEO, leg ik je uit hoe het zit.

Waarom een podcast over SEO?

Inmiddels werk ik al flink wat jaren als SEO-specialist en hebben wij met de cursussen van De SEO-School al honderden ondernemers mogen leren hoe je met behulp van zoekmachineoptimalisatie jouw bedrijf kneitergoed vindbaar kan maken voor je doelgroep. En hoe groot ons bereik ook is, er blijft altijd een kritische groep onbereikbaar. Zij staan sceptisch tegenover SEO, wellicht door de ingewikkelde termen die vaak langs komen of door eerder opgedane slechte ervaringen.

Voor deze mensen, en voor de gigantisch grote groep enthousiastelingen maak ik iedere week Goed Gevonden – de SEO-podcast. Hierin vertel ik over het laatste SEO-nieuws, neem ik je mee in mijn eigen bedrijf, laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn en deel ik tips.

Heel veel SEO-tips.

Ze hebben een ding gemeen en dat is dat ze altijd praktisch zijn. Niets is zo irritant als een bak met informatie over je heen gestort krijgen waar je eigenlijk niets mee kunt.

Is Goed Gevonden de Podcast de beste SEO-podcast?

Goed Gevonden de Podcast staat sinds juni 2022 online en er zijn al heel wat afleveringen gemaakt. Hele actuele, zoals over de opkomst van AI en ChatGPT, maar ook echte evergreens. Hoe bereik je jouw ideale klant? Welke zoektermen moet je kiezen? Hoe zet je Google Search Console in? Allemaal onderwerpen die aan bod komen.

Of Goed Gevonden de beste SEO Podcast is, laat ik uiteraard aan onze luisteraars over. Mijn taak is het om jou de allerbeste informatie te geven. Jouw taak is het om te luisteren, er iets mee te doen en als het je bevalt, me van een paar (het liefst vijf!) sterren te voorzien.

Je vind Goed Gevonden de SEO podcast op Spotify en Soundcloud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *